2777
2789
عنوان

بیاید چیزایی رو بگید که🌝⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
🤌🏻🤌🏻👍🏻ولی گاهی ادم فکرمیکنه که همه انجامش دادن درصورتی که اینجوری نیستمقایسه میکنه و...

الکی پول خرج می‌کنند تهشم سال بعد عوض میشه

مثلا یکی میاد میگه شلوار پاره مده،بدون فکر میرن میخرن چون مده

دیگه نمیگن نظر شخصی خودشون چیه،فقط میخوان از بقیه عقب نباشن

دوباره سال بعد ترند بعد🦦

هیچوقت استوری نمیزارم

ابراز عشق به همسر یه امر خصوصی و دو نفره هست

خیلی مسخره‌س عالم و ادم رو خبر کنی

از جاهایی ک میرم و تفریحاتمم لذت میبرم عکساش رو توی چشم مردم نمیکنم این اصل اولی هست برای اینکه ب خودت ثابت کنی که برای خودت زندگی میکنی ن مردم

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست داشتم کیک معینی پور بخرم ولی تو فروشگاه پیدا نکردم میگن خیلی خوشمزس

من خوردم

ببین کیکش که کیکه

دوشم مزه همون شکلات آب شده میده

چیزخاصی نیست واقعا

تاینی خوشمزه تره😂

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

از تک تک کارایی که همه باهم یهو انجام میدن 

و میشن عین هم واقعا متنفرم ، نه لبو بو گرفتم 

نه ماچا ، نه از اون کلیپس گلیا ، نه ناخن های زرد کرده ای

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

منم از چیزایی ک ترند می‌شن خوشم نمیاد‌ و پیروی نکردم‌

که چی مثلا‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤