سلام روزتون بخير 🌹 من ١٦ ام نزديكي داشتم منتها با جلوگيري، ولي بخاطر اينكه هميشه پريودهام نامنظمه و عقب ميندازم ، اين ماه ، ٤ روز ، روزي دوتا قرص پروژسترون خوردم و الان ٤ روزه ك قطعش كردم ولي هنوز نشدم…ميخوام ببينم به نظرتون احتمال بارداري هست؟! كِي بايد تست بزنم؟ اصلا تا چند روز بعد از قرص بايد پريود بشيم؟؟؟ 😫
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
یک هفته پس از تاخیر بیبی بزنولی احتمالا متاسفانه باردار نباشی احتمالش کمه با وجود اینکه میگی سابقه د ...
خدا از دهنت بشنوه الان اصلا موقعيتشو ندارم ، اينم با كاندوم بوده مطمعنم سالم بود ، ولي بازم ترسيدم الان 🥴🤦🏻♀️اميدوارم پريود بشم زودتر
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره ولی حتما برو دکتر خدایی نکرده بعدا بخوای بچه دار بشی به مشکل نخوری
اره حتما ميرم
بخاطر اين مشكل رفتم قبلا چندبار ولي متاسفانه درست نميشه قرصارو قطع ميكنم دوباره بهم ميريزه 🤦🏻♀️بعد جالبه ك سونو و ازمايشم مشكلي نداره اصلا