2777
2789
عنوان

احتمال بارداری هست آيا ❓

99 بازدید | 6 پست

سلام روزتون بخير 🌹 من ١٦ ام نزديكي داشتم منتها با جلوگيري، ولي  بخاطر اينكه هميشه پريودهام نامنظمه و عقب ميندازم ، اين ماه ، ٤ روز ، روزي دوتا قرص پروژسترون خوردم و الان ٤ روزه ك قطعش كردم ولي هنوز نشدم…ميخوام ببينم به نظرتون احتمال بارداري هست؟! كِي بايد تست بزنم؟ اصلا تا چند روز بعد از قرص بايد پريود بشيم؟؟؟ 😫

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

یک هفته پس از تاخیر بیبی بزن

ولی احتمالا متاسفانه باردار نباشی احتمالش کمه 

با وجود اینکه میگی سابقه داره و اینکه جلوگیری هم کردی

برو دکتر تنبلی تخمدان داری احتمالا

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

یک هفته پس از تاخیر بیبی بزنولی احتمالا متاسفانه باردار نباشی احتمالش کمه با وجود اینکه میگی سابقه د ...

خدا از دهنت بشنوه الان اصلا موقعيتشو ندارم ، اينم با كاندوم بوده مطمعنم سالم بود ، ولي بازم ترسيدم الان 🥴🤦🏻‍♀️اميدوارم پريود بشم زودتر 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه الان اصلا موقعيتشو ندارم ، اينم با كاندوم بوده مطمعنم سالم بود ، ولي بازم ترسيدم ا ...

آره ولی حتما برو دکتر خدایی نکرده بعدا بخوای بچه دار بشی به مشکل نخوری

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

آره ولی حتما برو دکتر خدایی نکرده بعدا بخوای بچه دار بشی به مشکل نخوری

اره حتما ميرم

بخاطر اين مشكل رفتم قبلا چندبار ولي متاسفانه درست نميشه قرصارو قطع ميكنم دوباره بهم ميريزه 🤦🏻‍♀️بعد جالبه ك سونو و ازمايشم مشكلي نداره اصلا

اره حتما ميرمبخاطر اين مشكل رفتم قبلا چندبار ولي متاسفانه درست نميشه قرصارو قطع ميكنم دوباره بهم مير ...

شاید اولشه مشخص نیست البته منم سونو و ازمایشم نرمال بود از روی علائم مثلا همین تاخیر در پریودی تشخیص داد که تنبلیه 

فست فود و شیرینی جات سعی کن نخوری

وزنت رو کنترل کن ورزش کن 

موهای زائد و جوش و اینا هم اگ داشته باشی یا اضافه وزن مخصوصا شکم و پهلو اینا همه علائمشه. بله تا قرص قطع کنی برمیگرده باید چکاب شی