2777
2789
عنوان

خاله ام خیلی چشماش شوره😰😰

120 بازدید | 9 پست

سلام بچها لطفا قضاوت بیجا نکنید 

میخوام باهاتون در مورد خاله ام صحبت کنم ، توی فامیل معروفه به چشمای شورش برای مثال یه ماشین گرفته بودیم اومد خونمون دید ، گفت مبارک باشه فرداش خراب شد ، یکی از فامیل خونه خریده بودن رفت خونشون شاید باورتون نشه اما فرداش خونشون اتیش گرفت و کلی از وسایلشون سوخت 

اینا رو گفتم که بهم راه حل بدین برای چشم زخم از موقعی که کنکور قبول شدم کلی اتفاق های بد برام افتاده و حس میکنم زیر سر چشمای خالمه😔😔

عزیزم صدقه بده هر ماه بعد منم همینجورم باورکن پدر وخواهرخودم چشم میزنن اگه یه چی بخرم باید پنهون کنم دوستشون دارم ولی همش میگم وام گرفتم قرض کردم فلان چیزو خریدم اگه نگم قطعا یه اتفاقی میفته. شوهرم میگه بگو نقد خریدم میگم نه بابا چشم میزنن چندماه پیش گوشت خریدم بعد خورشتی آبگوشتی و تقریبا یه کیلو هم داشتم چرخ میکردم بابام رسید فقط نگاهشان کرد باورکن از اون روز دگه نتونستم گوشت و مرغ بخرم وضعیت مالی مون خراب شد فقط اون برج باکالابرگ تونستم مرغ بخرم لایه بسته چرخ کرده که اینقدر بود میداد گاوتنها بود نوشته بود مخلوط بابام خودش میخره بازنشسته ش ولی کم کم تازه تازه میخره نمیدونستم برای یک ماه تا چهل روز هست 5نفرم هستیم خیلی نگاه میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو فامیل همه خیلی فضول و چشم شور هستند چند نفری واقعا برام ثابت شده هم خودم و مخصوصا مامان بابام رو خیلی چشم میزنن مخصوصا پدربزرگ و مامان بزرگ مامانم خیلی چششون شوره هر بار میریم خونه شون تا چند روز یکیمون مریض میشه آخرین بار خودم سه چهار روز الکی الکی مریض شدم که دیگه گفتم خونه شون نمیرم بابام هم چند بار بیمارستانی شد مامانم هم مریض شد😭😓😓😓

عزیزم صدقه بده هر ماه بعد منم همینجورم باورکن پدر وخواهرخودم چشم میزنن اگه یه چی بخرم باید پنهون کنم ...

چقدر بده که بخای مساعل زندگیتو از عزیزانت قایم کنی 

یه مقاله میخوندم نوسته بود خیلی ها قصد و نیت بدی هم ندارن ذاتن چشمشون شوره ، شما صدقه که میدی برا چشم زخم  اثر میزاره واقعا؟

منم تو فامیل همه خیلی فضول و چشم شور هستند چند نفری واقعا برام ثابت شده هم خودم و مخصوصا مامان بابام ...

عزیزم ، خدا به خودت و‌خونواده ات سلامتی بده ، شما چیکار میکنی فقط ازشون فاصله میگیری؟

چقدر بده که بخای مساعل زندگیتو از عزیزانت قایم کنی یه مقاله میخوندم نوسته بود خیلی ها قصد و نیت بدی ...

اره عزیزم ولی درکل خودم وبچه هام زود به چشم میایم صدقه که میدم ضرب وشدت اون اتفاق کم میشه اره ذست خودشون نیست تعجب میکنن 

عزیزم ، خدا به خودت و‌خونواده ات سلامتی بده ، شما چیکار میکنی فقط ازشون فاصله میگیری؟

ممنون اره منم سعی میکنم فاصله بگیرم ولی واقعا چون فامیلن نمیشه که کلا نرفت 

حرزامام جواد شنیدم خوبه خودم هنوز استفاده نکردم ولی