2777
2789
اکس چیه دیگه؟

دوست پسر سابق میشه اکس😑

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم از خودم تند تند تو تلگرام

فیلم بدی ک چیو ثابت کنی مثلا 😐

با هردوشون کات کن دختر جنگ اعصاب برا خودت درس میکنی 

نگو تنهام تنهام بخدا منم تنهام هیچ کاریم ندارم خیلیا تنهان 

خودتو عادت نده ب بودن تو رابطه 

کار و زندگی نداری؟ درس و تخصص و کار و هیچی؟ توهین نمیکنم حیف از عمر و جوونی گرانبها که بجای اینکه آیندتو  بسازی و برا خودت کسی بشی وقتتو با پسرای دوزاری تلف میکنی. اصلا درک نمیکنم حرفاتو. لابد الان زیر 18 سالی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کار و زندگی نداری؟ درس و تخصص و کار و هیچی؟ توهین نمیکنم حیف از عمر و جوونی گرانبها که بجای اینکه آی ...

نه کاش زیر ۱۸ بودم ۲۳ سالمه لیسانس حقوق هم هستم 

دارم میخونم برای آزمون وکالت 

دارم میخونم برای آزمون وکالت

کسی که برا وکالت میخونه یک ثانیه وقت آزاد نداره چون آزمون سختیه. لابد الکی الکی داری میخونی. زندگی خودته خودت میدونی. این پسرایی که میگی همشون اندازه یه ارزن هم نه شعور دارن نه شخصیت. آدمای علاف و بیخود. بازم خودت بهتر میدونی با زندگیت چجوری بازی کنی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

نمیدونم چرا فکر میکنید حتما باید با یه پسری باشید چرا براخودتون ارزش قائل نیستید،چرا محترمانه زندگی نمیکنید بعدم نهایتا با کسی ازدواج کنید که براتون احترام قائل باشه

نمیدونم چرا فکر میکنید حتما باید با یه پسری باشید چرا براخودتون ارزش قائل نیستید،چرا محترمانه زندگی ...

.

عزیزم  من یک زمانی خیلی ازدواجی بودم ولی هیچکس از قیافه ی من خوشش نیومد گذاشت رفت