2777
2789
عنوان

امروز شاخ در آوردم کاملا🤨🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم میگفتی منم ایقد سن دارم خوشبختانه ایقد عمل نکردم😂😐

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

اتفاقا مشکله و این که همه جا هست مشکل رو برطرف نمی‌کنه

اتفاقا همه جا نیست ما تو یه شهر کوچیک هم هستیم ولی خانواده ها حساسن رو این مسائل من فکر میکنم این دوتا دختر خانم هم الکی یه چیزی پروندن واسه استارتر

اتفاقا ما شهرستانیم دخترای اطراف ما همه درحال تحصیل و دانشگاه رفتنن دیگه خیلی زود ازدواج کنن ۲۵ سالگ ...

تهرانیای الان اکثرشون از شهرستان رفتن اونجا دنبال کار اونم با اجاره نشینی پایبن شهر، بعد شش ماه  دیگه برای شهرستانیا قیافه میگیرن😂😂😂😂😂😂 اخه من نمیدونم شلوغی و دود و دم و ترافیک چه کلاسی میتونه داشته باشه؟؟  تهرانیای اصیل الان همشون خارجن😂😂😂😂😂😂 ما بقی همون شهرستانیان که الان دقیقا میان به پست من حمله میکنن😂😂😂

اتفاقا همه جا نیست ما تو یه شهر کوچیک هم هستیم ولی خانواده ها حساسن رو این مسائل من فکر میکنم این دو ...

آره خوشبختانه روز به روز داره کمتر می‌شه ولی همچنان خیلیا قربانی این رسم اشتباه می‌شن

این که اون دخترا یا استارتر  الکی گفته باشن امکانش هست ولی به هر حال هستن تو جامعه

شهرستانی بودن لابد

ببخشید ولی اتفاقا برعکس اونایی که خیلی ادعاشون میشه شهرستانی نیستن بیشتر این خریت هارو میکنن می‌دونی چرا؟ چون محل زندگی آدم ها دست خودشون نیست ولی عقل و شعورشون دست خودشونه 

و الان برعکس شده اون جاهایی که شهرستان نیستن بیشتر این رفتارهای مضحک دیده میشه و شهرستانی ها بیشتر دنبال پیشرفت و موفقیتن تا ازدواج زودهنگام

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

تهرانیای الان اکثرشون از شهرستان رفتن اونحا دنبال کار بعد شش ماه برای شهرستانیا قیافه میگیرن😂😂😂😂 ...

تهران رو با نیویورک اشتباه گرفتن یسریا😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

شهرستانی بودن لابد

چه ربطی داره فقر شعور همه هست مثل اینجا دقیقا 😏 

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

خواستن ازدواج کردن دیگه به کسی ربطی نداره همونطور که اگه یکی بخواد ۳۰ سالگی ازدواج بکنه اونم ربطی ند ...

راستش ربط داره

چون حقوق کودک و نوجوان داره از بین می‌ره

خودشون ممکن خیلی کار ها بخوان بکنن اطرافیانشون باید عاقل باشن که بچه‌شون قربانی نشه

انسان بزرگسال می‌تونه هر تصمیمی برای زندگی و ازدواجش بگیره ولی بچه، بچه‌ست!