2777
2789
عنوان

یه سوال دوستاننننن

82 بازدید | 21 پست

اگه خدا عادله که مطمئنا هست چرا پوشش زن و مرد یکی نیست

یعنی چرا زنا هم مثل مردا تو دین مسلمونی نمیتونن راحت لباس بپوشن.سرشون همیشه باید پوشیده باشه چرا.همجا پوشیده.بقیه دین ها مثل مسیحیت و یهود هم همینه؟

بعد یسوال دیگه 

من خوندم تو نت نوشته بود دین زرتشت که یکی از دین های قدیمیه ایرانه حجاب رو واسه خانم واسه کل زندگی اجبار نکرده اما بهتره سر عبادت بپوشنونن خودشون رو هم زن هم مرد.من مسلمونما‌.دعوا نکنید تو تاپیک.ولی واسم سوال شد دیروز یکی راجب دین زرتشت تاپیک زد رفتم تحقیق یکم اطلاعات جمع کردم.هرکس از موضوع تاپیک خوشش نیومد لطفا نظر نده دوستان.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من مذهبی نیستم ولی کلا اینجوریه که زن چون زیبایی بیشتری داره باید پوشیده تر باشه تا از نگاه نامحرم حفظ باشه 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زن یه سری زیبایی داره که باید از دید نامحرم در امان باشه

خب مرد هم زیبایی داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اندازه زن نه

خب اگه خدا عادله چرا به اندازه زن به مرد زیبایی نداده

میتونی ازش بپرسی😂😂

از کی.چطور از خدا بپرسم☹

نمیدونم😂

قربونت☹شما خودت مذهبی هستی

مذهبی مذهبی ک نه ولی نماز اینارو میخونم

منم نماز روزه کفاره سرجاشه.ولی حجاب درس حسابی ندارم اهل دروغو دونگم هستم یه کم

ببین عدالت با برابری فرق میکنه

اون که شما داری میگی برابری عه اینکه همه آدما یکسان عمل کنن 

در حالیکه اصلا برابری وجود نداره 

خداوند عدالت رو برقرار کرده نه برابری 

در رابطه با حجاب هم دلیل های مختلفی وجود داره که یه سری هاش میره تو بحث انرژی اینکه خانم ها راحت تر انرژی رو جذب میکنن و بحثای دیگه 

در رابطه با زرتشتی ها هم ببین کلا تو ایران باستان رو هم نگاه کنی همه لباسا بلند و پوشیده بوده 

حتی راهبه های مسیحی هم اصلا لباس باز نمی پوشن 

ببین عدالت با برابری فرق میکنهاون که شما داری میگی برابری عه اینکه همه آدما یکسان عمل کنن در حالیکه ...

پس چرا اروپایی ها که اکثرا یهود یا مسیح هستن لخت و پتی میگردن؟یعنی اونام مثل ما به دینشون نصفه نیمه عمل میکنن؟

خب اگه خدا عادله چرا به اندازه زن به مرد زیبایی نداده

مرد به ویژگی‌های دیگه بیشتر نیاز داره

مثل قدرت جسمی 

پس فیزیکش ظرافت زن رو نداره

البته که مردها هم قشنگن

دلیل دیگه بنظر من اینه که زن که با دیدن زیبایی تحریک نمیشه، دیگه اوج زیبایی مرد اینه که سیکس پک داشته باشه با صورت قشنگ ولی آیا تماشاش باعث ایجاد حس توی زن‌ها میشه؟ درموردش سریع فکر جنسی می‌کنن؟ ممکنه بهش دست درازی کنن؟ معمولا نه

اما توی مردها معمولا قضیه فرق داره، با دیدن تحریک میشن و تعداد زیادیشون کنترل شلوارشون رو ندارن

سر همینه که خود مردها هم خرس رو انتخاب میکنن (اشاره دارم به اون سوال جنجالی که معروف شد: اگه دخترت تو جنگل تنها باشه ترجیح میدی با یه مرد تنها بمونه یا یه خرس؟)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.