2777
2789

دوستان دیروز انگار چندتا دزد اومدن برق محله رو دستکاری کردن یچیزی دزدیدن که من خودمم نفهمیدم چیکار کردن که برقای کل محله رفت داداشم سریع رفت پلاک ماشینشونو عکس گرفت خلاصه به پلیس خبر داد اینا امروز یه مرده در خونمونو زد خواهرم درو باز کرد مرده گفت یکی از این خونه اومد بیرون پلاکشو گرفت به من بده از پلیس اومدم و از این حرفا خواهرم زنگ زد به داداشم فقط گفت پلاکو بده اونم داد مرده رفت دیگه برنگشت مامانم میگه اون دزده بوده میخواسته بفهمه که پلاکو گرفتیم یا نه که بازم اون استفاده کنه یا نکنه کلی هم  خواهرمو دعوا کرد که چرا ما نیستیم در خونه رو باز میکنی منم الان استرس گرفتم نکنه واقعا دزده بوده😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس نمیاد بگه پلاکو بدید.کارتشو دیدید؟شایدم همسایه ها گزارش دادنی پلاکشو نمیدونستن گفتن این خونه پل ...

از اونجایی که میدونم دیروز زنگ زدن پلیس.. منو خواهرم که تنها بودیم تو خونه خواهرم خیلی سادس همینجوری بهش گفت 

نه بابا اگه دزده بود که یه بلایی دور از جون میاورد همون لحظه...

از خواهرت بپرس لباس فرمی ماشین خاصی چیزی نبود؟

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...