2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تلگرامش از خودش عکس نمیزاشت،شاید سالی یه بار،بعد این ماجرا زود زود از خودش عکس میزاره

شاید میخواد بگه مثلاً حالم خوبه و یادم نیست و اینا شایدم یکی دیگه رو میخواد جذب کنه سر همین میذاره

شاید میخواد بگه مثلاً حالم خوبه و یادم نیست و اینا شایدم یکی دیگه رو میخواد جذب کنه سر همین میذاره

اون روزی که‌ فالوش کرده بودم یه استوری گذاشته بودم،بعد این ماجرا دیدم همون عکسو ادیت زده گذاشته پروفایلش(میدونه جزئیات یادم میمونه) ،نمیدونم شاید میخواد یکی دیگه رو جذب کنه

اون روزی که‌ فالوش کرده بودم یه استوری گذاشته بودم،بعد این ماجرا دیدم همون عکسو ادیت زده گذاشته پروف ...

بعد کات همون عکسی که شما گذاشتی رو گذاشت؟

موقع کات اونم موافق بود نمی‌خواد برگرده به نظرت؟

بعد کات همون عکسی که شما گذاشتی رو گذاشت؟موقع کات اونم موافق بود نمی‌خواد برگرده به نظرت؟

بله بعد کات اون عکسو گذاشت،راستش خانواده ها راضی نشدن ،به خاطر همین کات کردیم،دعوا شد کلا،

بله بعد کات اون عکسو گذاشت،راستش خانواده ها راضی نشدن ،به خاطر همین کات کردیم،دعوا شد کلا،

میگم شاید اون هنوز دلش با توسعه و دنبال یه راه برای برگشته 

اینجور آدمی هست؟

میگم شاید اون هنوز دلش با توسعه و دنبال یه راه برای برگشته اینجور آدمی هست؟

آخه یکم تناقضه،از خودش عکس میزاره اینا ،احتمالا یا میخواد یکی رو جذب کنه یا  هم میخواد حرص بده،از طرفی هم این استوری که گذاشته بود پروفایلش،نمیدونم

آخه یکم تناقضه،از خودش عکس میزاره اینا ،احتمالا یا میخواد یکی رو جذب کنه یا هم میخواد حرص بده،از طر ...

شایدم میخواد مشغول کنه فکرتو

با شناختی که ازش داری احتمال کدوم بیشتره؟

شایدم میخواد مشغول کنه فکرتوبا شناختی که ازش داری احتمال کدوم بیشتره؟

نمیدونم،اگه میخواست یکی رو جدب کنه قبلا پست اینا میزاشت،چون قبلا باهم در ارتباط نبودیم،یعنی میدونست بهش علاقه دارم ولی خب ارتباطی نداشتیم