دوستم جوابمو نمیده بی دلیل
چندین سال دوست صمیمی بودیم بعضی وقتا میدیدم برا پسر یا حتی دختر غیب میشد ولی کوتاه بعد میومد سمت من من هیچوقت براش بد نبودم و دلسوزش بودم با اینکه شرایطم ازش بالا تر بود ولی اصلا اثر نذاشت تو رفاقتم تازه بیشتر حمایتش کردم
حتی در رابطه با پارتنرم بهم حسادت و چشم زخم داشت من بازم ادامه دادم چندبارم ازش بدی دیدم ولی گذشتم گفتم تو دوستی پیش میاد و برا خوبیش بمونم
کلی دوست مجرد و متاهل داشتم که این سرجاش بود
بعد اون اصلا دوست نداشت یکی داشت که ازدواج کرد اینو ول کرد و چند وقت پیش این رفت با یه دختر دوست شد که لاشی و اهل دود و خونشون جای بد و این میرفت بی چشمداشت میرسوندش تازه! ولی برا من شرط میذاشت بعضی وقتا و چندبارم خواست تحقیرم کنه بگه اونارو ترجیح میده و اینم مث دختره رفت ویپ خرید
بعد از طریق اونا با یه پسره همسایه اونا دوست شد که خیلی از دوستم پایینتر بود و هیچی نداشت خونشون محله خلافکارا و جای بد و اهل دود بود اینم نه تحصیلات نه شغل ماشینم نداشت و ازشم چندسال کوچیکتره
اول فقط اجتماعی بود رل نزده بود تو همون حالت یه بار رفت بهش یه وسیله بده (مربوط به همون ویپ)دیدمش آخرش روبوسی کردن! فک کرد من ندیدم بعد بهش گفتم گفت چیزی نبود عادی روبوسی کردیم😳
بعد فهمید من و پارتنرم آشتی کردیم انگار جاموند رفت اونو تبدیل به رل کرد زود تقلید کرد من رفتم برا تولد پارتنرم چیز ببینم اون زودتر گفت کادو میخوام بخرم و گرفت و من تشویقش کردم اگه پسر خوبیه رل بزنه گفتم تنها نباشه خوشحال بشه
بعد دیگه کم کم دور شد ازم و دفعات آخر برا پول بهم زنگ میزد و هی میگفت با اونم من هیچوقت اینکارو نکردم انگار بعضی وقتا عمدی هم میکرد بگه ترجیح میدم بهت اونارو
با پسرا هم زیاد دوست میشد کلا و یه دفعه جوابشونو نمیداد و ازشونم استفاده میکرد و بهشون دروغ میگفت
از جایی هم یکی دوبار بار قسطی چیز اورد قسطشو نداد
از پسر هم پول قرض گرفت پس نداد حالا اگه دوستش یا من بودیم عیب نداشت
حالا از پارسال جواب منو نداد تحت هرشرایطی من خیلی شوک شدم چون چندین سال دوست بودیم
حتی کار خیلی مهم گفتم دارم اصلا جواب نداد و بار آخر رفته بود ف ا ل گیر و اینا به من نمیگفت
و من ازش حسادت و چشم زخم دیدم اونوقت فکر میکرد من اونجوریم شاید چون کافر همه را به کیش خود پندارد
من و پارتنرم از اونا خیلی بهتر بودیم اخه حسادت چی😆🤦♀️ کسی بهش اهمیت نمیداد پسر
الانم یکی پیدا شده باید باهام اینجوری کنه؟
مگه من اینکارو کردم باهاش
انقد پیام دادم با زبون خوش و دعوتش کردم جواب نداد
ادامشو الان میذارم