2777
2789

بچه بودم حدودا ٤.٥ سال شایدم ٦ 

بعد ظهر تابستون بود خونمونم کلی مهمون گرم بود اومدن حیاط همه نشستن حرف میزدن غذا میخوردن میوه خلاصه مشغول بودن 

بعد نمی دونم مامانم داشت میگفت یا یکی از مهمونا 

گفت تاندومم درد میکنه ... منم افتاد دهنم 

من اول تاندوم هعی کلمه میذاشتم مثلا شاندوم ماندوم میدیدم جالب نیست و رون کلمه ها نمیان دنبال هم 

رسیدم به کلمه ک 😂🤣بدو بدو با ذوق میدیودم دور حیاط میگفتم تاندوم ک ان دوم هعی میگفتم دیدم همه ساکت ساکت 

اون موقع نفهمیدم چخبره 

الان میفهمم🤣

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار به دختر داییم گفتم  تو خیلی ییلاقی ، گفت یعنی چی گفتم ییلاقی یعنی لاغری ، مامانم میگه تو ییلاقی ، بعد خلاصه تو نگو من اشتباه متوجه شده بودم دیلاق رو میگفتم ییلاق😂😭😂😂😂😂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچگیم فکر میکردم اصطلاح جاتون خالی یجور فحشه،بعد با هر کی دعوام میشد میگفتم قراره فلان کار بکنم یا ف ...

🤣🤣🤣🤣

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره منم بچه بودم مامانم میگفت روسریمو سرم نکردم من یاد گرفته بودم پیش همه میگفتم

الهی😂😂😂

یه بار به دختر داییم گفتم تو خیلی ییلاقی ، گفت یعنی چی گفتم ییلاقی یعنی لاغری ، مامانم میگه تو ییلا ...

😂😂

منم بچه بودم ..همسایمون عروسی داشت جا کم داشتن یه سری مهموناشون اومده بودن خونه ما بشینن ..

بعد مامانم نبود ..بابام سه چهار کیبو انگور یاقوتی  گرفته بود تو یخچال بود 

منم فوری همشو شستم ریختم تو ظرف و آوردم واسه مهمونا..تعدادشون هم زیاد بود

خلاصه به خودمون نرسید!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یادم نمیاد من همیشه در اوجم و خیلی گاف میدم 

بدترین خاطرم ولی در بچگی خونه مادرجونمم که بودم. برقا رفته بود از سرویس بهداشتی که اومدم.  روستا بود خونشون. پریدم بالا و گردنم به بند رخت گیر کرد آویزون موندم  چون سرویس بهداشتی بالاتر از سطح  خونشون بود و دورم بود تازه🤝💔

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿