2777
2789

همش به خواهرشوهرم میگه بچهدخیلی خوبه فلان و انقدر بچشو دوس داره بعد به من اصرار میکنه بچه نیار منم گفتم اتفاقا من سه چهارتا پشت سرهم میارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر چیست؟

فردی که همیشه عروس خود را تا لب مرگ دیوونه می کند و رفتار های بی خودی نشون می دهد. همیشه هم سر عروس غر می زند و واسه دختر خودش که کم دارد قربون صدقه می رود

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

👏👏👏👏سرخر مسافرت های عروس و پسر برا دخترش نه عزیزم من مزاحمتون نمیشم

لایک داری

مادر شوهر  خواهر من روزی یکبار میره خونه شون که ببینه خواهرم غذای مورد علاقه پسرش رو پخته یا نه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

لایک داریمادر شوهر خواهر من روزی یکبار میره خونه شون که ببینه خواهرم غذای مورد علاقه پسرش رو پخته ی ...

وای خدا ب دوررررررر 

یا امام حسین 

بیچاره تو خونه خودشم نمیتونه ی روز لش کنه ب هیچی دست نزنه 

وای خدا ب دوررررررر یا امام حسین بیچاره تو خونه خودشم نمیتونه ی روز لش کنه ب هیچی دست نزنه

اره

یک روز خواهرم سوپ درست کرد اومد خونه سوپ رو تو باغچه خالی کرد گفت پسرش دوست نداره