2777
2789

سلام دوستان من دوتا بارواری دوقلویی داشتم و دومی تا30 هفته باجود سرکلاژ رفتم ک تو سی هفته به زور زایشگاه معاینم کردن و من دیگ نتونستم راه برم بعد سه روزش دهانه رحمم ک بسته بود باز شد بچها دنیا اومدن ک فوت شدن امپول ریه هم دکتر ندادم

حالا ۶ ماه گذشت و خواستم اقدام کنم آیا زایمان زودرس آزمایشی داره که قبل اقدام بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو بارداری چندقلویی ریسک زایمان زودرس خیلی زیاده 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آزمایشی ندارهولی ی زایمان زودرس احتمال داره بعدیم بشهباید استراحت کنی شیاف بزنی و آمپول ریه

بخدا ب دکترم التماس میکردم مبگفتم من سابقه دارم بهم بده انپول ریه رو میگفت مشکل نداری بعدشم گفت مقصر زایشگاه بود ک معاینت کرد

شما ک بارداری دوقلویی داشتید و سابقه ی سقط ،باید زیر نظر دکتر پریناتولوژی بودید،مخصوص بارداری های پرخطر، هفته ای یه دونه آمپول پرولوتون و شیاف میدادن و استراحت مطلق ،دیکه بعد از دوتا زایمان زودرس خیلی باید محتاطاانه اینسری میرفتی جلو 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

بخدا ب دکترم التماس میکردم مبگفتم من سابقه دارم بهم بده انپول ریه رو میگفت مشکل نداری بعدشم گفت مقصر ...

همون زایشگاه هم گردن نمیگیره

هیچکس گردن نمیگیره

شما شرایط خودتونو میدونین نباید اجازه بدین که سرخود اینکارا کنن اگه خیلی اصرار کردن بگین بیاین تعهد بدین امضا و اثر انگشت و بنویسین اگه با معاینه ی زودتر از موعود بلایی سر بچه هام بیاد مسئولیتش گردن میگیرین اونوقت میترسن و دست از سرتون برمیدارن

من برا زایمان اولم میخواستن خون وصل کنن دلایلمو گفتم و دکترهم اصرار نکرد و گفت پرستار بیاد ازم رضایت بگیره