2777
2789
عنوان

چرا انقد ملت تو عکس زشت میشن

130 بازدید | 11 پست

من استادمون اولین بار از نزدیک دیدم 

بنظرم خیلی ناز خوشگل اومد 

خیلیییی نمک بود 

چهره خیلییی دلنشینی بود 

بعد چند وقت پیش رفتم عکساش رو تو اینستا نگاه کردمممم

تو عکسا صورتش هیچ زیباییی نداشت هیچ 

بلکه کمی زشت هم بود 

چرا اینحوریههههههه😐

من برا خودمم پیش اومده برای دوست قدیممم عکسم رو می‌فرستادم 

بعد که حضوری منو دید تعجب کرد گفت چرا انقد تو عکسات  بد میفتی ☹️

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خب بعضیا بد عکس میگیرن یا گوشیشون کیفیت نداره

الانا اکثرا گوشیه با کیفیت و ایفون دارن زشتشونم قشنگه تو عکسا😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

منم خوش عکس نیستم چندان

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون کیفیت دوربین گوشی خیلی خوب نیست و همه نمیتونن عکس خوب با زاویه ی خوب بگیرن و خیلی نکته ی فنی دیگه هم این وسط رعایت نمیشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

واایییی منممم اینجوریم، تو عکس صورتم دراز و لاغر میفته😐 با اینکه هم خودم تپل بودم هم ژل زدم پرتر شده صورتم ولی یه جوری میفته شبیه معتادا میشم، صورتم خیلیییی دراز میشه تو عکس😑😑😑

خب بعضیا بد عکس میگیرن یا گوشیشون کیفیت ندارهالانا اکثرا گوشیه با کیفیت و ایفون دارن زشتشونم قشنگه ت ...

خیلییییی با عکسش فرق داره

خیلیییییی

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

واایییی منممم اینجوریم، تو عکس صورتم دراز و لاغر میفته😐 با اینکه هم خودم تپل بودم هم ژل زدم پرتر شد ...

آخه این استادمون تو حضوری خیلیییی خوشگله 

تو عکسا خیلییی زشتهههه

کاملا دو تا قطب متقادت