2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم الان تخم مرغ ابپز میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من متنفررررم حس میکنم لقمه مو میشمارع

چیکار کرده که باعث شده این حس رو بکنی

خب بشماره اینقدر بشماره تا خسته بشه 

ول کن حوصله داری خودتو اذیت میکنیا تا اون دلش خنک بشه 

اونو اذیت کن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

الکی ناراحت شدی.اینکه بگه پول ندارم که خیلی جمله تکراری هست تو همه خونه ها😂

شاید دق دلم از اینه که برا مادرش اینا خوب خرج میکنه برا همین دیگه اصن نمیتونم مراعاتشو کنم

حس میکنم میخواد از من بزنه بده به اونا

چیکار کرده که باعث شده این حس رو بکنیخب بشماره اینقدر بشماره تا خسته بشه ول کن حوصله داری خودتو اذیت ...

ادعاش میشه که عاشقمع نمیدونم جدیدا زودرنج شدم گاهی میزنم به پررویی ولی گاهی نمیتونم 

ادعاش میشه که عاشقمع نمیدونم جدیدا زودرنج شدم گاهی میزنم به پررویی ولی گاهی نمیتونم

بگردن دنبال ریشه زود رنجیت 

من که دیگه بی خیال شدم 

از روزی که بیخیال شدم همسرم خیلی اخلاقش بهتر شد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

میبیی چه حس بدیه

به دل نگیر 

بگو خودت بیشتر میخوری که 

یا بگو مرد منی وظیفه اته بخری 

مردا عقل ندارن شاید اونجوری میگه تشکر کنی ازش 

بگو دست درد نکنه خدا ده برابرشو بهت بده 

شوهر من که میگه تو خیر نداری زود به زود چیزا تموم میشن درحالی که من خیلی جلو دستم میگیرم و اصلا اصراف نمیکنم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم