2777
2789

خونه خودمونو میخوایم خالی کنیم که یکم بنایی کنیم بفروشیم 

بعد رفتیم به جای دیگه اجازه کردیم بشینیم خونه هه خیلی زشتو رنگو رو رفته و قدیمیه هی میگن یک سال میشینیم تا خونمون فروش بره 

من واقعا خجالت میکشم بیان تو اون خونه خاستگاری😐😐چیکار کنممم

:)

خونه مادربزگی جایی ببرید بگین خونمون درحاال تعمیر شرایطش نبود اونجا ازتون بذیرایی کنیم ببخشید 

انشالله برای بعد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستیم فعلا مامانم نمیدونه قراره خاستگار بیاد

خوشبخت بشی الهی

خونه خواهری یا عمه ای خاله ای اگه باهاشون خیلیی راحت هستین بهشون بگید خواستگار میخواد بیاد اگه اجازه بدین

هم ما بیایم هم اونا بیان خواستگاری

خوشبخت بشی الهیخونه خواهری یا عمه ای خاله ای اگه باهاشون خیلیی راحت هستین بهشون بگید خواستگار میخواد ...

سری اول مامانش میخواد بیاد صحبت کنه هرسری بیاد خونه فامیل😭وای دیشب نشستم انقدر گریه کردم

:)

منم به همین درد دچارم 🥲

دوساله علافش کردم بریم خونه خودمون وسایلمونو نو کنیم

خونه اجاره امون خیلی قدیمی و خراب بود

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜