2777
2789

خودش دید که چقدر گوشیم بده و نمیتونم دست بگیرم 

کلی مشکل داره همه هم میبنن و دیدن که بابام من زنده هست اما انگار مرده برای من یک قرون هم نمیده منم خسته شدم انقدر که گفتم 

مامانم دررکل فقط ۱۰۰ تومن داره که اینارا خورد خورد بابام هی بهش داده جیگرهممون خون کرد تا داد

حالا که قراره من گوشی بخرم و قیمتش هم نسبتا گرونه و قراره این پولو مامانم بده ازفامیل اشغال و عوض نفرت دارم 

که اگه دایی هام و خاله هام بفهمن میگن تو چرا پول از مامانت گرفتی حتی شاید زر اضافه بزنن بگن پول رو پدربزرگ داده این رفته گوشی خریده

چیکار کنم؟ اعصابم خورد نشه کمکم کنید

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ خبره ۱۰۰ تومن گوشی 

گوشی گرونه ولی فوقش ۴۰ تومن ی سامسونگ خوب بگیر 

بزار مامانتم پس اندازه داشته باشه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

به نظر من این کارو نکن

منظورت چیه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
چ خبره ۱۰۰ تومن گوشی گوشی گرونه ولی فوقش ۴۰ تومن ی سامسونگ خوب بگیر بزار مامانتم پس اندازه داشته باش ...

نمیگم کل ۱۰۰ تومن گوشی که درست بخون 

نوشتم فقط ۱۰۰ تومن داره من ی مقداریش گوشی میخرم

عزیزم گوشی ارزون بگیر وقتی میبینی کل پول مامانت همین صد تومنه 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

گوشی ارزون بگیر که یه پولی هم دست مادرت باشه مثل سامسونگ اس ۲۴ اف ای

اونم ارزون نیس ۴۰ تومن پولشه

«وکالت فقط یه شغل نیست، رویای منه.»                           <دعا کنید بهش برسم🫠🦋💖>

بقیشم حتما طلا بگیرین

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹