2777
2789
من میدونم پزشکی میارم ولی حقیقتا به خاطر دور بودن از شهرمون وهزینه های رفت وامد وفرهنگ متفاوت احتمال ...

بنظرم برو پیش چندتا متخصص مثل شفیعی 

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدونم پزشکی میارم ولی حقیقتا به خاطر دور بودن از شهرمون وهزینه های رفت وامد وفرهنگ متفاوت احتمال ...

اگه رشته ی خوبی قبول میشی برو الان من خوزستانم فرهنگیان قبول شدم کرمانشاه بالاخره چهارساله تمام میشه

.

بنظرم همچین ریسکی نکن ، چون میبینی که هرسال شرایط داره تغییر میکنه و هرچیزی ممکنه 

برو هرجا که قبول شدی ، ترم اول شاید واست دوری سخت باشه اما بعدش هم‌سرگرم درس میشی هم با محیط اشنا میشی و افراد جدید میان تو زندگیت که عادی میشه واست 

از لحاظ هزینه هم که ترم های بالاتر خودت یه حقوق داری که بتونی کمک خرج بشی 

اصلا با شرایط الان که امکان‌جنگم هس ، خیلی احتمال غیر حضوری شدن هم وجود داره

بنظرم همچین ریسکی نکن ، چون میبینی که هرسال شرایط داره تغییر میکنه و هرچیزی ممکنه برو هرجا که قبول ش ...

میدونم درست میگی ولی همه فکرامو کردم من از خودم مطمعنم یه سال عقب بیوفتم من خودم لرم لرستان زندگی میکنم یه دختری ام اصلا اجتماعییی وبگمم اهل رفاقتتت واینا نیستم  تنها اول واخر خانوادمم خواهرامم

میدونم قطعا دوسال طرح هم میوفتی اونجا وواقعا نه سال اذیت کنندس 

کن تراز کنمور تیرم 10655 شد مطمعنم ترازم بیشتر نشه کمترم نمیشه وروزی هشت ساعتم بخونی کافیه  تمرکز اصلیم رو نهاییاس 

یعنی دوماه همه فکرامو کردممم هرچی باهام حرف میزنن دختر عمو هام دختر عمه هامم 

میگن برووو