2777
2789
عنوان

اینکه یه دختر بخاد تا اخر عمر مجرد بمونه مشکل ساز میشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 34 پست

اره عزیزم مشکل پیش میاد  الانت نبین اگه خدا عمری بده بهت ۴۰سال دیگه خودت تجسم کن حالت بد بشه یک لیوان اب کسی بهت نمیده ولی ازدواج خوب  کنی بچه خوبی پرورش بدی عصای روزای افول شما هستن تو خیلی جوانی همیشه خاستگارها صف نمیکشن یدونه خوبش اگه اومد رد نکن به امید خوبتر

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

با یکی ازدواج کن کە پدرمادرتم پیش خودت زندگی کننیا طبقەی دیگەاییکی پولدار پیداکن

پولدار پیدا کردی داداشش بما معرفی کن 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازدواج اگه با ادم درست و پایه باشه و انتخاب خوب و درست و اگاهانه ای داشته باشی شیرین مرحله و اتف ...

خب من اصلا با هیچ کس رفت و امد ندارم که بخاد مورد مناسب بیاد نمیدونم چطور بگم با فامیل کلا قطع ارتباطم و ...کلا تنها ام 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
پولدار پیدا کردی داداشش بما معرفی کن

واسە خودم خیلی معمولیە🫤

همش استرس دارم داداشم مواظبشون نباشە

آیا همسرم موافقت میکنە یا نە بیارم‌پیش خودم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

آخرای عمرشون چطور بوده؟زمین گیر نشدن؟من۳۶سالمه مجردم نگران پیریم هستم

دوتا شون رفتن خانه سالمندان هنوزم اونجان خیلی زندگی خوبی دارن

اما عمه مامانم تو خونه فوت کرد بعد از چند روز سوپری محل که نگرانش شده با کمک همسایه ها در خونه شو باز میکنن جنازه شو پیدا می‌کنن😔😔

خب من اصلا با هیچ کس رفت و امد ندارم که بخاد مورد مناسب بیاد نمیدونم چطور بگم با فامیل کلا قطع ارتبا ...

دوست پسر پیدا کن

خواستگار سنتی نمیذارە مامان بابات پیش خودت باشن

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خب مشکل اینه خوبشو ندارم

نگفتم الان داری خوب وشیک وبااعتماددبنفس باش حتمی شغل بیرون از خونه دست پا کن دیده بشی  واینده نزدیک حتمی پیدا میشه وادم شریفی باشه که پدر مادرت کنارتون یه واحد دیگه زندگی کنن

خب من اصلا با هیچ کس رفت و امد ندارم که بخاد مورد مناسب بیاد نمیدونم چطور بگم با فامیل کلا قطع ارتبا ...

از فامیل که برا ادم شوهر در نمیاد

دختر خونگی نباش برو بیرون  برو سرکار با همکارات برخورد های نرم و صمیمی داشته باش   اگه دانشجویی با همکلاسیات هفته ای یکی دوبار برو بیرون کافه سینما 

اگه همایشی سمیناری چیزی دیدی شرکت کن ادم حسابیا اینجورجاها زیادن 

اگه درست تموم شده یه کلاس مختلط شرکت کن و فعال باش که تو چشم بیای گهگاهی تورهای یک روزه گردشی سفری برو که فرصت اشنایی با خیلیارو برات باز میکنه

خلاصه هرچقدر بیشتر تو چشم باشی بیشتر افراد میان سراغت 

با دوستای متاهلت یا اونایی که پارتنر دارن حتما بیشتر بگرد چون خیلی وقتا دوست شوهرشون یا پارتنرشون میاد سمتت

تو فضای مجازی هم فعالیت داشته باش و یه پیج پرانرژی و شاد درست کن

خلاصه که با کسی اشنا شو دوست شو بعدش دوست پسرت میشه شوهر منتظر سنتی و خواستگارهای با معرفی فامیل نباش که اونا اگه معرفی هم کنن خوبشو برات نمیارن یه قوزمیت رو بهت معرفی میکنن 

به ارایش و تیپ و لباستم برس

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نه عزیزم چه مشکلی الان دیگه جامعه عوض شده و کسی هم زیاد ازدواج نمیکنه ،اونای که ازدواج میکنند دارند جدا میشن ، چون نسل جدید تعریفی و درک درستی از علت تشکیل خانواده نداره ،شما میتونی راحت باهرکی خواستی آشنا بشی و عاشق بشی قرار. نیست همه رابطه ها به ازدواج ختم بشه زندگی رو سخت نگیر گلم

از فامیل که برا ادم شوهر در نمیاددختر خونگی نباش برو بیرون برو سرکار با همکارات برخورد های نرم و صم ...

چجوری پیج مو پر انرژی و... کنم ؟؟ یعنی پیج ام باز باشه یا چطور ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
دوست پسر بچه محل باشه بد نمیشه ؟؟؟

آدم باشە نە

فقط دوست پسر فقیر نگیر چون تو خرج خودشم میمونە نمیتونە کمک مامان بابای تو کنە

واسە خودم خیلی معمولیە🫤همش استرس دارم داداشم مواظبشون نباشەآیا همسرم موافقت میکنە یا نە بیارم‌پیش خ ...

اگه کمی فاصله باشه همسرت محدود نمیشه مثلا واحد بغلی خودتون اونا زندگی کنن