بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
موضوع اینجاست ک ما دختر زشت نداریم همه دخترا ی مدلی خوشگلن و این مردان ک باید تلاش کنن برا جذاب بودن، اگ هم خانومی مخالفه با من فک میکنه مردا با این دخترا برن تو رابطه گند زدن ب نسلشون ی سلامی ب این د.و د.ول پرستای بی لول میکنم 😉
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
دقیقا برای همین پرسیدم که دید اقایون چجوریه مثلا بدش نمیاد من مثل خودش باشگاه نمیرم انقدر خوش هیکل ن ...
من خودم توپر هستم قدم ۱۶۷ هست اصلا هم حوصله بدنسازی ندارم فقط والیبال دوست دارم ولی شوهرم مربی بدنسازی هستش توی خیابون زنها که هیچی مردها هم به به چه چه میکنن ولی شوهرم خیلی دوسم داره همیشه هم قربون صدقه بدنم میره