2777
2789
عنوان

عمل ترمیم بینی

247 بازدید | 41 پست

اگه پیش دکتر اولم انجام بدم بدون هزینه انجام میده؟ 

مشکل حاد نداره که بگم باز خراب میشه در حد برآمدگی غضروفی کناره بینیمه یعنی خوب بینی رو فیکس نکرده ممکنه با سوهان کسی رفع بشه هنوز وقت نکردم برم پیشش ۱ سالم از عمل اولم گذشته دقیقا پارسال همچین روزی عمل کردم 

حقیقتش میترسمم برم یا قبول نکنه یا هزینه سنگین بگه اگه کسی تجربه ترمیم پیش دکتر خودش داره بگه لطفا 

درضمن نظرمه اگه قبول کنه عمل کنه نوک بینی رو خیلی جمع تر کنه چون اصلا درست حسابی جمع نشده و اینکه بگم یکم قوس بده یا حداقل صاف تر کنه تیغه رو هزینه باید بدم؟ 

اصلا بینی اولیم اونی نشده که میخواستم و اینکه هزینه کلینیک میدونید حدودا چقدره؟ کمتر از بیمارستانه اگه قبول کنه درسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول کلینیکو باید بدید بین ۱۰ تا ۱۲ تومنمنم میخوام برای سوهان کشی برم انشاالله

چقدر زیاد 

تا پارسال بیمارستان این حدود بود 

کلینیک که بستری نداره 

هزینه بیهوشی هم جدا باید بدم یا رو همینه؟ 

برای سوهان کشی تنها هم همینقدر میشه؟؟ خیلیه آخههه

چقدر زیاد تا پارسال بیمارستان این حدود بود کلینیک که بستری نداره هزینه بیهوشی هم جدا باید بدم یا رو ...

بستگی به کلینیکتون داره

ولی کل هزینه همینه بدون دست مزد دکتر که اونو نمیگیره

قبول که میکنه یعنی دیدم پیشش ترمیم کنن قبلانم پیش خودش انجام داده باشن ولی درباره هزینش نمیدونم بخاط ...

هزینه فقط باید کلینیک رو بدی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
هعیی🥲

😢

من رفتم پیش دکترم فقط برای برآمدگی خیلی کوچولوی روی بینیم قبول کرد

یهو خودش پیشنهاد داد تو که میخوای سوهان کشی کنی پره هاتم برات جمع میکنم

حالا رفته رو مخم این کارم بکنم همزمان

عزیزم شما راضی بودی از عملت مشکل تنفسی نداری؟

نمیدونم راستش بگم راضی یا نه 

اوایل حس می‌کردم خوبه ولی انتظار داشتم ورم بخوابه بهتر شه الآن نظری ندارم ظاهری راضی نیستم ترمیم نیاز داره 

تنفسی هم با توجه به اینکه خودم سابقه آسم و آلرژی داشتم تاکید کردم تنفسم اوکی باشه و اوکی هم هس اما هرازگاهی میگیره نمیدونم هنوز التهاب داره یا نه