2777
2789

واسه هر رفتارمون یه دلیل علمی وجود داره 

من وقتی اینا رو می فهمم شگفت زده میشم

و علاقمند شدم بهش

ولی فک نکنم بخوام از طریق دانشگاه دنبالش کنم.. 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من روانشناسی خوندم بعضی درسامون خیلی جالب بودن

ادامه ندادین؟ 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گلم من خیلی دوست دارم تو دانشگاه بخونمش بنظرت از رشته تجربی با تراز 7500 منطقه یک میشه ازاد تهران رف ...

اره بنظرم میشه

اره خیلیحرفای روانشناس ادمو آگاه میکنه انگار چندین ساله باهاش زندگی کردی که اینقدر میدونه

اینا رو از کجا می فهمن واقعا😂