2777
2789
ن عزیز پس اندازمه

طلا بخر باهاش نگه ندار

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی؟چون فقط ادم مجرد میتونه پس انداز کنه

اره دیگه اگه متاهل بودم فکر میکردی بچه میذاشت پس انداز کنی یا شوهرت خبر دار میشد پس انداز داری میذاشت یه قذونش بمونه 

۱٠ تومنم از روش تازه برداشتم لباس خریدم و ی سری بدهی داشتم دادم وگرنه بیشتر بود🥲

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

ن عزیز پس اندازمه

حکمتون و دریافتیتون چقده؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

اره دیگه اگه متاهل بودم فکر میکردی بچه میذاشت پس انداز کنی یا شوهرت خبر دار میشد پس انداز داری میذاش ...

مجردی و زندگی با خانواده رو اگ دوس داشتم اصلا ازدواج نمیکردم

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

خانواده رو چیکا میکنی؟ و‌مخن

کاربم ندارن اصلا از لحاظ ازدواج که تصمیم رو گذاشتن با خودم از هفت دولت ازادم 

فقط خیلی مذهبی و اعتقادی هستن خونوادم ولی خودم نیستم برا همین تو این مورد فقط اختلاف نظر داریم همیشه و اذیتم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

کاربم ندارن اصلا از لحاظ ازدواج که تصمیم رو گذاشتن با خودم از هفت دولت ازادم فقط خیلی مذهبی و اعتقاد ...

همینم مشکله دیگ بعدم مذهبی باشن ینی از هفت دولت ازاد نیستی

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡