2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 106 پست
اتفاقا الان بخاطر استرس و مشکلات هورمونی یائستگی متاسفانه به زیر ۳۰ سال هم رسیده بله درسته خیلیا بچه ...

یائسگی رسیده به زیر ۳٠؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 کلا پس طبق نظر شما دخترا باید نوجوانی ازدواج کنن تا بتونن بچه بیارن. بابا ولمون کن. این حرفا چیه میزنی؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
میدونم عزیزم قطعا شرایط برای همه یکسان نیست برای همین میگن تا قسمت چی باشه ولی اون چیزی هم که من گفت ...

حالا شانس اینجاست اونی که وسواس گونه رفتار میکنه همیشه خواستگارشو داره تهشم ازدواج میکنه 

ولی مثلا من یکی دیدم اطرافم بنده خدا چون تو غامیلشون رسم اول دختر بزرگتر داشتن هی خواستگارای این رد شد 

الان دختر بزرگه عروس شده رفته این با ۴۰ سال مونده 

با یکی بود مادر پدرش مریض بودن مجبور شد بمونه مراقبت اونا کنه سنش گذشت 

یا یکی بود که به خاطر مشکل جسمی نتونست 

یا یه نفر مخارج خانواده اش رو تامین میکرد وقتی همه رفتن سر خونه زندگی این موند و حوضش

مورد اینجوری زیاد دیدم 

یا یکی بود چند سال با یه نفر دوست بود ،خانواده طرف برا پسره دختر دیگه گرفتن ...

خلاصه گناه دارن این جور دخترا 

حالا ازدواجم اش دهن سوزی نیست 

ولی خب اونم یه مرحله از زندگی دیگه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما رو‌که کلا ول کن 😄😄😄قدیمی ها کجا زندگی کردن ،نفس نکشیدن بنده خدا ها اکثرا تو‌ فضای محدود بود ...

اره درسته تفاوت های وجود داره بین قدیم و الان 

ولی خب اینم بگم ایده ال رابطه سنی ۳ تا ۷ سال هست  من مخالف اختلاف سنی زیادم ولی خیلیا هم اختلاف سنی زیاد دارن و خوشبختن  

من فک می‌کنم علت مجرد موندن خیلیا شاید کمال گرایی بیش از حده 

من خودم یکی از نزدیکانم مجرده سنش هم بالاست انواع خواستگار براش میاد باز یه ایرادی میگیره ک آدم شاخ درمیاره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

دوست عزیز،من هم مثل شما دهه شصتی هستم.تو اقوام دو مورد مجرد دهه شصتی داریم و 5،6مورد مطلقه دهه شصتی.یکی از همین مطلقه ها، همین یک ماه پیش با پسری عقد کرد که ده سال از خودش کوچکتر بود.

ازدواج همه چی نیست،قسمتی از زندگیه.شما زندگیتو بکن.توی جامعه باش.سرکار برو.مسیر زندگیت رو طی کن.این وسط اگه مورد مناسبی پیش اومد که مطمئنا میاد ازدواج کن،سخت گیری نکن ولی خودت رو هم بدبخت نکن.تو همین نی نی سایت داری میبینی یه عالمه متاهل که میگن آرزوی محالشون مجردی و طلاقه ولی خب بنا به دلایلی مثل بچه مجبورن بسوزن و بسازن....اگر هم  خواستگاری نیومد سعی کن درامد داشته باشی نهایتا وقتی 50ساله شدی بچه ای رو به فرزندی میگیری که به قول خودت تنها نباشی....باورت نمیشه داشتن بچه هزاران هزار بار شیرین تر از داشتن همسره.هیچ چیز خاصی هم از دست ندادی.

حالا شانس اینجاست اونی که وسواس گونه رفتار میکنه همیشه خواستگارشو داره تهشم ازدواج میکنه ولی مثلا من ...

بله دقیقا 

متوجه هستم عزیزم دنیا همینه 

تو این دنیا همیشه همه چی باب میلمون نخواهد بود 

استاتر عزیز شمام ناراحت نباش 

من خیلی موارد مشابه شما میشناسم ک تو سن شما ازدواج کردن و خیلی هم موفق هستن 

به جای  ناامیدی تمرکز کن رو خوشحال کردن خودت 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

الان شما دقیقا چه دردی داری که بخوام باهات همدردی کنم؟ ازدواج نکردن ازنظرشمادرده؟ 

من هم ازدواج نکردم ولی انتخاب خودمه وبه خودم افتخار میکنم که تحت تأثیر حرف ها وافکارمنفی اطرافیان قرارنگرفتم و متاهل نشدم چون هیچ کدوم ازخواستگارهامو درحد خودم نمی‌دونستم همه اونها به جزدونفرشون که همچنان مجردن رفتن ازدواج کردن وبچه دارشدن خب یعنی الان همسر این آقایون امتیازی نسبت به منی که شوهراشون قبلاً خواستگارمن بودن ، دارن؟ خیلی از دختران مجرد به لحاظ چهره و تیپ واستایل وشخصیت و معلومات از خیلی خانمهای متاهل لول بالاتری دارن ولی شهامت اینو داشتن که تن به ازدواج با هرکسی روندن کلا من خودم تا سه چهار سال آینده قصد ازدواج ندارم ولی انقدی به خودم ایمان دارم که تو شرایط محیطی جدید وبرخورد با مردهای جدید قرار بگیرم گزینه مناسبی برای ازدواج تو زمانی که خودم حس میکنم واقعا وقتشه وشرایطش رودارم ،جذب کنم 

درضمن کی گفته ازدواج وحضوریک مرد تو زندگی ضامن خوشبختی و شادی و امنیت یک خانمه؟

خانمهای متاهل حتی  مالک تن خودشون هم  نیستن باید خدمات جنسی به شوهراشون بدن حتی مالک زمان وعمرخودشون هم نیستن و باید بیشتر تایم روزانه خودشون رو صرف آشپزی ونظافت وبچه داری وشوهرداری کنن 

بعد ازاین همه خدمت باید خواهرشوهرومادرشوهر و حتی خود شوهر حرف بشنون کلی مشکلات توزندگیشون هست 

این کجاش مزیته نسبت به خانمهای مجرد؟ خب من دلم نمی‌خواد زیربار تعهد ومسئولیت زندگی برم تازمانی که جوان هستم سراغ ازدواج نمیرم وقتی هم خواستم ازدواج کنم بایک‌فرد ایده آل ازدواج میکنم دردوکمبودی هم تازمانی که مجردم حس نمیکنم پس لطف کن به تمام دختران مجرد از زاویه دید خودت نگاه نکن همه مثل شما فکر نمیکنن که کمبودی توزندگیشون دارن ولطفاروی عزت نفس و اعتماد به نفس خودت کارکن

الان شما دقیقا چه دردی داری که بخوام باهات همدردی کنم؟ ازدواج نکردن ازنظرشمادرده؟ من هم ازدواج نکردم ...

حتما تو یک شهر بزرگی که واست اهمیت نداره من توی یک شهر کوچیکم که بخاطر اینکه نخواستم با هر کسی ازدواج کنم فک کردی مث بقیه دخترایی که تو بچگی دربدر دنبال شوهر بودم هستم نه خانم ولی خسته شدم از حرف آدمای فضول و اینا که تو سن کم ازدواج کردن و مدام سرکوفت میزنن

شاید شما توی شهر بزرگی هستی واست موقعیتهای خوبی هستی ولی من که توی یک شهر کوچیکم موقعیتم کمه حتی اگه اعتماد به نفسم بالا باشه شاغل و تحصیلکرده باشم 

مردای از من بزرگتر دنبال دخترای کم سن و سالن واسه ازدواج تا برده شون بشن تربیتشون کنن 🙄 

استاتر عزیز شمام ناراحت نباش من خیلی موارد مشابه شما میشناسم ک تو سن شما ازدواج کردن و خیلی هم موفق ...

مرسی از امید دادنت ولی من توی شهر کوچیکی هستم موقعیتم کمه سنتی فکر میکنن

دوست عزیز،من هم مثل شما دهه شصتی هستم.تو اقوام دو مورد مجرد دهه شصتی داریم و 5،6مورد مطلقه دهه شصتی. ...

مشکلم اینه حتی سرکارهم میرم یدونه خواستگار هم نیست مگه نمیگن پسرا دنبال دختر شاغلن والا دور بری هام بیکار بیسواد بودن با پسرایی که سواد داشتن و شاغل ازدواج کردن شانس من خوب نیست😐

عزیز دلم متاسفانه فرهنگ اشتباه و غلط و مرد سالارانه ی جامعه ی ما علت مجرد موندن دخترا تو کشورمون شده ...

زنها هم به این دامن میزنن که برادر یا پسرشون با دختر کم سن و سال ازدواج کنه ما بیشتر از همجنسامون ضربه میخوریم

حالا شانس اینجاست اونی که وسواس گونه رفتار میکنه همیشه خواستگارشو داره تهشم ازدواج میکنه ولی مثلا من ...

من خانوادم پرجمعیت نیست که 

پسرا خانوادشون براشون تصمیم میگیره که با کی ازدواج کنن از این پسرا بچه ننه خواستگاریم اومدن که خداروشکر جور نشد

من خالم 45 سالگی ازدواج کرد نا امید نباش البته چون سنش بالا بود نمی تونه بچه دار بشه

من از این ناراحتم که اینو هی میگن دیر ازدواج کنی بچه دار نمیشی 😑