ندا۱۹۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 4949 عنوان کسایی که زود ازدواج کردن و دیر بچه دار شدن بیان 160 بازدید | 11 پست مثلا بیست ازدواج کنی سی بچه دار بشی. اگه در زمره این اشخاص هستید از کاری که کردید راضی اید؟ سوال شغلی نپرسید 1404/05/30 | 11:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 من ازنظرم از سن ۲۵تا۳۰سالگی بهترین موقع برای بچه دارشدنه ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
ندا۱۹۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 4949 من ازنظرم از سن ۲۵تا۳۰سالگی بهترین موقع برای بچه دارشدنه آره حتی تا سی و پنج. من مد نظرم کسایی بود که سالها بدون بچه دو نفری زندگی کردن سوال شغلی نپرسید
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 آره حتی تا سی و پنج. من مد نظرم کسایی بود که سالها بدون بچه دو نفری زندگی کردن نه ازنظرم خوب نیست بچه شیرینی زندگیه ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
مهرماهیمممم عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 415 نه راضی نیستمافتادم تو ورطه غلطه مقایسه چرا کاربری قبلیم برکههههه بودم ک تعلیق شد😑
مهرماهیمممم عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 415 آره حتی تا سی و پنج. من مد نظرم کسایی بود که سالها بدون بچه دو نفری زندگی کردن من دوسال بعدبچه دار شدم و دوس داشتم سالهای بیشتری با همسرم خوش بگذرونم کاربری قبلیم برکههههه بودم ک تعلیق شد😑
ندا۱۹۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 4949 من این سوال رو برای خودم نپرسیدم. خودم هم ازدواج و هم بچه رو دیر انجام دادم. میخوام ببینم اونی که ده سال بی بچه زندگی کرده نظرش چیه سوال شغلی نپرسید
smcactus عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 13938 چند سالگی نزدیک ۳۰ بودم که بچم بدنیا اومدم .۱۹ سالگی عقد کردیم S❤️M