2777
2789
عنوان

این زنیکه چرا اینجوری کرد

115 بازدید | 9 پست

زنگ زدم یه جا خیلی متشخصانه و محترم سوال کردم از لحظه الو گفتنش انگار مشکل داشت خیلیم بد حرف میزد هم مدل حرف زدنش هم شعورش انگار از پشت کوه اومده بی فرهنگ و گذاشتنش برا تلفن جواب دادن🫤 از اولش انرژی منفی داد بعد یه دفعه داد زد عصبی شد 

خودشون تو آگهی گذاشتن شماره پاسخگویی

گفت جواب نمیدم و فلان خواستی بیا اینجا داد زد 

منم گفتم خب شما برا همین کار استخدام شدین قبلش یه آقا جواب داد خیلی بهتر بود ولی قطع شد آنتن رفت دیگه این گوه جواب داد گفتم شماره اون آقا رو بدین با اون صحبت کنم قطع کرد! پیام دادم گفتم شماره همکارتونو بدین با ایشون صحبت کنم شما اصلا مناسب این کار نیستین خیلی برخوردتون نامناسب و سطح پایینه

جواب نداد

بعد یه آگهی دیگه بود زنگ زدم نگو مال این عنه بود باز 🥴🤮ولی با شماره دیگه اول نشناختم گفت الو سوالمو پرسیدم انگار شناخت بعد داشتم حرف میزدم ندونستم اونه قطع کرد

چقدر آدم میتونه بی فرهنگ و احمق باشه

میگم برم اونجا بشورمش تا یاد بگیره اول برخورد بعد فعالیت کنه تو اجتماع

آره برو بشورش دلت خنک شه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نباش احتمالا به جاش گذاشته بودن😂مثل همسایه بغلی ما امروز کثافت بهش سلام دادم جواب نداد ...

حالم ازش به هم خورد همه چیش.همسایتون خودش میدونه که پسرش اونجوریه؟ موافقه باهاش؟