2777
2789

قرص ازیپم قرص رابپرازول  شربت منیزیم دیشب گوجه خوردن امروز دستشویی رفتن خون خیلی تو مدفوع بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر 

گوجه نخور 

اسیدیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یعنی از قرص ها می‌تونه باشه آزمایش مدفوع خون هم نشون دادم اینها رو تجویز کرد

نمیدونم عزیز 

میخوای زنگ بزن به دکترت

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

عزیزم دیروز از دکتر اومدم

خونت چه رنگی بود؟لخته ای بود؟

مدفوعت چی؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

زرد مدفوع خون قرمز

با دکترت یه مشورت کنی بهتره 

رعایت غذایی رو حتما کن 

گوجه خودش باعث تحریک میشه 

نه لخته نبود

اگر خونریزیت خیلی زیاد شد مدفوع سیاه یا قیری بود سرگیجه داشتی یا ضعف حتما حتما برو بیمارستان 

اگر خون قاطی بوده با مدفوعت برو دکتر دوباره