2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تو هر شرایطی نفهمه

191 بازدید | 6 پست

من قصد دارم از همسرم جدا شم به جز خودمون دوتا هنوز کسی اطلاع نداره و اینکه میخوایم جلسات زوج درمانی تموم شه بعدش تصمیمم و علنی کنیم 

خب طبیعیه این تایمی که درگیر بودیم ایشون ذهنش درگیر باشه و رفت و امدش و محدود کرده باشه ،خواهرشوهرم چندین ماهه تو هر شرایطی فتنه درست میکنه و همسرم همیشه مانع میشده یک ماه نمیشه که دیگه خودم جوابش و دادم و فک میکردم حالا حالا ها دورم پیداش نشه الان صبح پیام داده به من که تو به خاطر کینه ات از من نمیذاری داداشم بیاد مامان بابام و ببینه خدا بچت و ازت بگیره 😑😑😑😑 جواب ندادم ولی واقعا از ذهنم رد میشه برم ازش شکایت کنم 

بابا ادم زبون نفهم داداشت برای کاری نیاز به اجازه من نداره لابد کار داشته نتونسته بیاد سر بزنه خدا شاهده الان نزدیک به دو سه هفته ست ما با هم تو یه خونه زندگی نمیکنیم و ازش خواستم محل کارش بخوابه نمیدونم کجا میره و کجا نمیره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اونم می‌دونه خواهرش چقدر بد ذاته که اینجوری پشت بچه برادر خودش حرف میزنه دلش نمی‌خواه ریخت نحستو ببینه لابد

وگرنه اگه دوستت داشت تو شیشه در بسته هم میزاشتمش باز راهی پیدا می‌کرد واسه اومدن پیشتون

از بس بد ذاتی اونم ازتون متنفره

مواظب زبونتو باش یه وقت سره خودت نیاد عزیزاتو بکنی زیر خاک

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

به چه عنوانی میخوای ازش شکایت کنی؟خوب اونا که نمیدونند شما اختلاف دارین میبینند پسزشون نمیاد به مادر ...

بالای ده تا پیام توهین امیز و تهدید امیز ازش دارم تو گوشیم یه این عنوان 

نخیر ایشون قبل این جریانات هم دنبال بهانه برای توهین و فتنه درست کردن میگشت میتونه به برادرش پیام بده بگه چرا نمیای سر بزنی به پدر مادرت بعدشم پدر مادرش شاکی باشن خودشون زبون دارن زنگ میزنن ایشون دنبال فتنه ست 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بگو اونم می‌دونه خواهرش چقدر بد ذاته که اینجوری پشت بچه برادر خودش حرف میزنه دلش نمی‌خواه ریخت نحستو ...

جواب ندادم تا دوشنبه سرم شلوغه سه شنبه میرم شکایت میکنم