2777
2789

از واژه ی پیر پسر برای پسر ۴۰ ساله استفاده شده بود که به نظرم یه نکته ی خیلی منفی بود برای فیلم

فک میکردم این واژه ها منسوخ شده اما متاسفانه  این کارگردان برای دیده شدن هرچه بیشتر به هر چیزی دست انداخته از غلو در مورد کثافت کاری های یه پدر تا استفاده از واژه هایی مثل پیر پسر

متوجه بودم اغلب بیننده ها موقع بیرون رفتن از سالن حالشون بد بود انگار و این تز قدرت فیلم نبودا این از صحنه ها و دیالوگ های مشمئز کننده بود 

کارگردان یه جاهایی هم صرفا خواسته بود سر و ته فیلم رو هم بیاره مثلا دختره که نیت مرده رو میدونست چرا از ماشین بیرون نپرید و تا تهش باهاش رفت یارو که زنش رو تو خونه چال کرده بود اول فیلم چرا با فروش خونه اوکی شد؟ چه طور حاضر شده بود پسر حروم زاده رو با پسر خودش بزرگ کنه و ....

شما چی؟ دوستش داشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هنوز واژه پیردختر و ترشیده رو استفاده میکنن..

و این کارگردان قشنگ دوباره باب کرد این واژه هارو 

این در حالیه که به خاطر شرایط جامعه اغلب بالای این سن ازدواج میکنن 

من ندیدم ولی وقتی به قول شما اسپویلشو ، معادل فارسیش نمیدونم متاسفانه چی میشه رو همینجا خوندم عق زدم !

احساس کردم عوامل تولیدش از این هیز و هول های چرک فکری هستن که مدام ببخشید دستشون تو شو.. تشون هست و فکر میکنن بقیه ملت هم همینن ! و مثل خودشون فقط باطرح و دیدن  چنین مسائلی هست که دچار لذت میشن و حاصرن پاش پول بدن که ببینن !

یک زباله به تمام معنا 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من ندیدم ولی وقتی به قول شما اسپویلشو ، معادل فارسیش نمیدونم متاسفانه چی میشه رو همینجا خوندم عق زدم ...

دقیقا 

یعنی شما از هر زاویه فیلم رو ببینی خب؟ توش واقع گرایی نداره اینو برا این میگم که یه عده میان میگن واقعیت جامعست ولی نیست 

این فیلم ابتذاله و درد اینجاست که سالن جای سوزن انداختن نداشت همه راغب بودن ببینن این شاهکار رو!!!!!!!!!!!!!!

خیلی دلم میخواد ببینمش .

البته ندیدم کسی از این فیلم تعریف خوبی کرده باشه .

ولی همچنان فروش بالایی داره

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

کارگردانش کیه بچه ها؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

علتش اینه این فیلم ها تماما سفارشیه اونطرفه،در اصل این فیلم ها رو برا کشورهای خارجی میسازن تا چهره ایرانی رو خراب کنن تا بگن اینا تمدنشون مال 2 هزار سال پیش بود تموم شد الان یه مشت وحشی شدن (عذرخواهم)برای همیه شما یه سرچ گوگل بزنید از تعجب بسیار زیاد گردشگران و بلاگرهای خارجی که میان ایران و اینقدر از رفتار و شخصیت مردم و جاذبه های ایران متعجب میشن

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

خیلی دلم میخواد ببینمش .البته ندیدم کسی از این فیلم تعریف خوبی کرده باشه .ولی همچنان فروش بالایی دار ...

به خاطر اسم جنجالی

تبلیغات زیاد

اون محدودیت سنی که زیرش میزنن

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)