2777
2789
عنوان

خیلی با بچم بیرون میرم

360 بازدید | 24 پست

الان یه هفتس روزی دوبار میریم بیرون یبار پارک بعدازظهر یبار روز قدم میزنیم حس میکنم ارومم میکنه حالا دخترمم که خوشش میاد...شما چیکار میکنید برنامه تو با بچه سه چهارساله چطوریه

شاد و سلامت باشید 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خش بحالت دخترم همش تو خونه گریه می‌کنه 😮‍💨🥲میگ حوصلم سرمیره 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

این چند وقته که گرمه کمتر میریم بیرون بیشتر ساعت هفت پدرش میبرتش پارک 

اما پاییز زمستون دختر کوچیکمو میزارم تو کالسته میریم میچرخیم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من یک روز درمیان با پسران میرم پارک یکی رو می‌زارم کلاس فوتبال با اون یکی هم میرم کافه ،البته بچه ها ...

سلامت باشید عزیزم بازم خیلی خوبه

شاد و سلامت باشید 💐