الان یه هفتس روزی دوبار میریم بیرون یبار پارک بعدازظهر یبار روز قدم میزنیم حس میکنم ارومم میکنه حالا دخترمم که خوشش میاد...شما چیکار میکنید برنامه تو با بچه سه چهارساله چطوریه
من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم پارک نزدیکمون نیست و جایی برای گردش نداره پامو از در میزارم بیرون میگم خدایا کجا برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم ...
دقیقا ما خونمون فقط چندتا مغازه اطرافش هست پارک پیاده بیست دقیقه راه ولی میرم گاهی ام شوهرم میبره ... خونه میمونم حالم خیلی بد میشه میریزم بهم ولی بیرون میرم راه میریم باهم خیلی حس خوبی میده بهم راه رفتن بااینکه محله شلوغیه ولی باز میریم پارک بانوانم میریم باهم اونجا خیلی بهتر و راحت تر
من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم ...
هیچکس نزدکیتون نیست مادرشوهر یا مادر؟من مادرم بیست دقیقه با ماشین راه توخونش ولی اصلا نمیرم چی بشه اخر هفته بخوان بیام هم اخر هفته ها هماهنگ میکنم باهاشون البته من کم میرم مادرمم کم میاد ... بخاطر یکسری مسائل...