2777
2789
عنوان

خیلی با بچم بیرون میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 24 پست

من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم پارک نزدیکمون نیست و جایی برای گردش نداره پامو از در میزارم بیرون میگم خدایا کجا برم

شهر غریبم هستم🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با دخترم ۶ سالشه فیلم کارتونی متد دکتر امینی میبینیم 

پارک هم غروب‌ها گاهی میریم 

حفظ قرانم مربی داره خودم کنارشم براش صوت میذارم

کلا تفریح با بچه ها قبل شروع مدرسه هاشون عالیه

من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم ...

دقیقا ما خونمون فقط چندتا مغازه اطرافش هست پارک پیاده بیست دقیقه راه ولی میرم گاهی ام شوهرم میبره ... خونه میمونم حالم خیلی بد میشه میریزم بهم ولی بیرون میرم راه میریم باهم خیلی حس خوبی میده بهم راه رفتن بااینکه محله شلوغیه ولی باز میریم پارک بانوانم میریم باهم اونجا خیلی بهتر و راحت تر

شاد و سلامت باشید 💐

من دخترم ۴ سالشه فک کنم افسرده ام زیاد.بیرون نمیرم ولی وقتی میرم حالم بهتره بدبختی محله ای که هستیم ...

هیچکس نزدکیتون نیست مادرشوهر یا مادر؟من مادرم بیست دقیقه با ماشین راه توخونش ولی اصلا نمیرم چی بشه اخر هفته بخوان بیام هم اخر هفته ها هماهنگ میکنم باهاشون البته من کم میرم مادرمم کم میاد ... بخاطر یکسری مسائل...

شاد و سلامت باشید 💐

منم پسرم ۱۵ماهشه هر روز میردمش پارک تو کالسکه خر روز میبردمش حال جفتمونم عالی بود الان از وقتی فهمید ...

الهی بگردم عزیزم خیلی سخته الهی بسلامتی بگذره برات بهش فکر نکن دیگه قدمش پرخیر باشه برات 

شاد و سلامت باشید 💐

مگه قبلا نمیرفتین بیرون اسی 

که میگی یک هفته سهر روز میری بیرون 

دخترت بهونه نمیگیره که اینو بخر اونو بخر ؟ 

جاری خواهری ماددشوهری کسی نیست که باهم برین ؟

تنها اخه کجا میری چکار میکنی 

مگه قبلا نمیرفتین بیرون اسی که میگی یک هفته سهر روز میری بیرون دخترت بهونه نمیگیره که اینو بخر اونو ...

چرا قبلا میرفتیم اتفاقا ولی چند وقته هرروز میریم بیرون...پارک بانوان میرم راستش هم امن هم خیالم راحت شبم خودم برمیگردم شوهرم لطف کنه زحمت بکشه بیاد دنبالمون....بهش میگم روزای تعطیل تو ببرش نمیبره خیلی خستم از کارای شوهرم برای حواس پرتی خودمم میرم که گیر ندم به دخترم یا دعواش کنم ...

شاد و سلامت باشید 💐