2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی و ازدواج

3924 بازدید | 135 پست

لطفاً نگین تازه عضو شدی ؛ خیلی وقته عضوم ولی با کاربری خودم نخواستم در این باره تاپیک بزنم که شناخته نشم

من ۸ ماهه ازدواج کردم و هفته بعد می‌خواستیم بریم خونه خودمون

ولی یک ماهه متوجه شدم که یه زائده هایی اطراف واژ.. در اومده خیلی کوچیکه

رفتم دکتر گفت زگیل هست و HPV داری و رفتم آزمایش که جوابش هفته بعد میاد

و من اصلا اهل خیانت و رابطه های متعدد نیستم و واقعا دختر پاکی هستم و اصلا دوست پسرم نداشتم اصلاااا و مطمعنم که خودم قبل ازدواج اصلا نداشتم چون معاینه رفته بودم و حتی دکتر گفت آفرین واقعا تمیزی

الان همین زائده هارو ( عین مال من نیست) مثل گوشت اضافه که تو بدن بعضی آدما در میاد اسمش اسکین تگ هست و میگن هیچی نیست؟ 

از اونا شوهرم روی آل... و بیض... داره ۳ تا

الان من مشکوک شدم که آیا شوهرم رابطه های متعدد داره؟ و بهم خیانت کرده؟

یا زگیل تناسلی از چیزهای دیگه میاد؟

کلا زندگیم بهم خورده و اعتمادم به شوهرم از بین رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین واقعا تمیزی رو دکتر گفته؟ عجیبهممکنه رابطه هاش واسه قبل ازدواج بوده و بهت خیانت نکرده باشه

آره بخدا گفت

خب اینم مهمه برام که قبل ازدواج هم رابطه جنسی نداشته باشه

باید به من می‌گفت 

وقتی خودت پاکی معلومه نشتی از شوهرت بوده من باشم جدا میشم ازش نشونه ای سمت خداست این اقا هم تراز شما ...

بکارت اینا رفته...

۱۹ سالمه واقعا نمی‌خوام جدا بشم

خیلی دوسش دارم و وابستشم

ولی این خوردم نمیتونم تحمل کنم و بگذرم

بکارت اینا رفته...۱۹ سالمه واقعا نمی‌خوام جدا بشمخیلی دوسش دارم و وابستشمولی این خوردم نمیتونم تحمل ...

برو دنبال واکسن و درمان قبل از اینکه باردار بشی رابطه دهانی هم اصلا نداشته باش

مطمعنی فقط از رابطه؟از حوله و تیغ اینا نمیاد؟

اسمش روشه دیگه ربطی به حوله نداره مگه چند نفر از یه تیغ برای اصلاح استفاده کنن!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
آره بخدا گفتخب اینم مهمه برام که قبل ازدواج هم رابطه جنسی نداشته باشهباید به من می‌گفت

دیگه مهم نیست با این شرایط بنظرم دنبال درمان باش و فقط مطمئن شو روابطش واسه بعد ازدواج نباشه اگه قبل شما بوده دیگه کاری نمیتونی بکنی 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
وقتی خودت پاکی معلومه نشتی از شوهرت بوده من باشم جدا میشم ازش نشونه ای سمت خداست این اقا هم تراز شما ...

وا پریروز یه دختر بیچاره تاپیک زده بود از لیزر گرفته بود میگفت تاحالا دوس پسرو... نداشته 

آفرین واقعا تمیزی رو دکتر گفته؟ عجیبهممکنه رابطه هاش واسه قبل ازدواج بوده و بهت خیانت نکرده باشه

حتی مال قبل باشه بیجا کرده نگفته بیماره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...