2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده با زگیل چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 52 پست

من اپراتور لیزر بودم کسی ک زگیل داره ن بخاطر مشتری بخاطر ترس خودمون پذیرش نمی‌کنیم 

بخاطر دوستم خیلی تحقیقات کردیم از خیلی از دکترا پرسید ،انتقالش پوست ب پوسته:)

شوهرتو زیر نظر بگیر شایدم از مجردیش داشته

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکنپس از بیماری که گرفتی هم راضی باش‌مثل مریم مقدس از هوا گرفتی

عاشقشونم آنقدر مهربون و مثبت اندیش آن

برو شوهرتو پاره کن قضاوت نمیکنم چیه؟ 

پس فردا همین مرده زبون درمیاره میگه وای مهلوم‌نیس چیکار کردی گرفتی 

من روی بدنش چیزی ندیدم تاحالا

اقایون نشون نمیده

حتی تست مثبت کاذب دارن

ولی چون رابطه داشتید، قطعا همسرت هم الان داره و لازمه هر دو درمان بشید (من در مورد خیانت صحبتی نمیکنم، دارم درمانی که الان باید بشید رو میگم بهت)

دکتر رفتی ؟ میدونی تایپ چند هست ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

درمان میشه منتها زمان میبره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اسی بهرحال الان گرفتی دیگع کاریه ک شده

سیستم ایمنیت باید قوی بشه تا دوباره درنیاد و بیشتر نشه

دارو بهت میدن استرس بلای حون سیسم ایمنیه استرس و عصبانیت و فکر و خیال بزار کنار 

دارو بهت میدن بخور بعد دو سه سال دفع میشه ب دوستم اینجوری گفت دکترش 

بچه نیار فعلا 

عاشقشونم آنقدر مهربون و مثبت اندیش آنبرو شوهرتو پاره کن قضاوت نمیکنم چیه؟ پس فردا همین مرده زبون درم ...

البته استارتر قبلا ازدواج داشته 

میتونه از رابطه سطحی هم گرفته باشه

و اینکه میگه من چیزی روی بدنش ندیدم

همینقدر اطلاعت راجع به این بیماری کم هست!!!!

البته استارتر قبلا ازدواج داشته میتونه از رابطه سطحی هم گرفته باشهو اینکه میگه من چیزی روی بدنش ندید ...

آره بک میکنه باید حتما ضایعه گنده جلو چشم باشه 

البته استارتر قبلا ازدواج داشته میتونه از رابطه سطحی هم گرفته باشهو اینکه میگه من چیزی روی بدنش ندید ...

ممکنه از همسر سابقش باشه ابنا دوره نهفته دارن 

ولی خب ب اندازه چند سال فکر نکنم نهفته بمونن