2777
2789

قبلا بیرون واسه من خیلی به خودش می رسید 

بهم میگفت تا کی مجازی پیام بدیم بیا حضوری همو ببینیم دست همو بگیریم و بغل کنیم

منم گفتم نه ما فقط دوره آشنایی هستیم شوهرم نیستی که. اگه رو حرفتی دیگه صحبت نکنیم. بعدش چت و فالووینگ اینستا رو پاک کردم. اینم دیگه چیزی نگفت ، هر از گاهی منو می دید توجه میکرد ولی گاها بی محلی میکرد. منم در عکس العمل یا بی محلی میکردم یا بهش توجه میکردم و پیام میدادم ولی اون جواب پیامام سرد میداد. منم انتقاد کردم که مرد زندگی نیستی و شماره ام پاک کن، بهش برخورد. الان کلا بی محلی می کنه. میگه بهم بی احترامی کردی دیگه کلا بی محلی می کنه فراموشم کرده اصلا انگار نه انگار نیستم

با خودش فکر میکنه که با بی محلی به من میتونه توجهم جلب می کنه😐

بچه ها چیکار کنم برگرده؟ چطوری توجهش جلب کنم؟ 😶

لطفا حماقت نکنی برگردی جای بوس و بغل مراحل بعد رو هم براش فراهم کنی . با تشکر 

هدفش همونایی بوده که گفته محکم وایستادی در برابر خواسته اش ادایی شده که احساساتیت کنه عذاب وجدان بگیری خواسته اش رو بهش بدی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاً که الکی چت پاک کردی. میزاشتی وقتی کات کردی بعد پاکش میکردی که بهونه نداشته باشه. دوماً گفتی تو مرد زندگی نیستی خب دیگه اونم گفته نظرت در موردش حنفیه چرا خودمو الاف کنم. اگه نظرت منفی بوده چرا میخای برگردی؟ 

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چون دو تا اتفاق رو با هم ادغام کردی نمیشه نظر دادشما چرا چت و... پاک کردی؟! علتش چی بود؟

بهش گفتم اگه همچنان میخوای بغل و دست تو رابطمون باشه همون بهتر حرف نزنیم. بعدش هم بی محلی میکرد ولی من یا بی محلی میکرد یا توجه میکردم و پیام میدادم.

اینم دید اینطوری میتونه وابسته ام کنه پس تصمیم گرفت کلا بی محلی کنه

اولاً که الکی چت پاک کردی. میزاشتی وقتی کات کردی بعد پاکش میکردی که بهونه نداشته باشه. دوماً گفتی تو ...

اولاش خیلی مهربون بود بعد سرد شد

منم میخواستم بهم توجه کنه و پیشم باشه ولم نکنه

اونم میدونست با بی محلی توجهم جلب میشه بیشتر بی محلی می کنه

بهش گفتم اگه همچنان میخوای بغل و دست تو رابطمون باشه همون بهتر حرف نزنیم. بعدش هم بی محلی میکرد ولی ...

خب که اینطور 

اینکه واضحه دیگه عزیز فکر کردن نمیخواد شما رو بدون بوس و بغل نمیخواسته 

نه فکر برگردوندن این آدم باش و نه دیگه پیگیرش

این مسائل جزئی از ارتباطن ولی کسی که بخاطر این چیزا حذفت میکنه دلش گیرت نیست

اولاً که الکی چت پاک کردی. میزاشتی وقتی کات کردی بعد پاکش میکردی که بهونه نداشته باشه. دوماً گفتی تو ...

بعد کات چت رو پاک کردم

اون حرفو همینجوری گفتم بعدش آشتی خواستم که قبول نکرد خودش میدونه دلم پیششه

میدونه با بی توجهی منو وابسته کنه پس بیشتر بی محلی میکنه انگار فراموش کرده منو

بخاطر یه بوس و بغل رابطتونو بهم زدی؟چی میشد مگه حالا میگفتی نه من نمیتونم بحثو عوض میکردی چرا سریع ب ...

میگفت بوس و بغل نباشه دوست نیستیم ولی همچنان با هم حرف بزنیم

برا اینکه تحت فشار بزاره قبول کنم اینو گفت

من نمی دونستم مسئله بعدش اینطوری شه وگرنه چت و فالویینگ رو پاک نمیکردم

چیکار کنم حالا؟ که این فرآیند تو رابطمون برعکس شه اون بیاد دنبالم

رها کن بره 

یارو بدرد نخوره ، ببخشید ولی پیک می نباش دنبالش ندو 

سیکشو بزن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

خب که اینطور اینکه واضحه دیگه عزیز فکر کردن نمیخواد شما رو بدون بوس و بغل نمیخواسته نه فکر برگردوندن ...

آخه بعد اینکه درخواست بوس و بغل رو رد کردم گاها توجه میکرد

ولی اینکه بعدش چن بار پیام دادم و سرد جواب داده انتقاد کردم و رفتم و آخرش با اینکه تلاشی واسه رابطمون نکرده درخواست آشتی کردم باعث شده دیگه بهم کلا بی محلی کنه و فراموشم کنه