2777
2789
عنوان

کمکککک

75 بازدید | 6 پست

بچها من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مدیریت دولتیم

بعد از چندوقت پیش رفتم دنبال یادگیری زبان چینی و خیاطی(چون همه بهم میگفتن کنار دانشگاه ی مهارت هم یاد بگیر)اما راستش تو هیچکدومش حرفه‌ای نشدم ،لباس زیاد دوختم اما برای بهتر شدن ی دوره جدید خریدم که ببینم .از طرف دیگه هم دغدغه اینو دارم که سریعتر به استقلال مالی برسم (دارم ی کارایی براش میکنم که نه به زبان و نه به خیاطی ربطی ندره)

الان اولویتم این استقلال مالیس اما بین خیاطی و زبان چینی موندم رو کدوم فعلا بیشتر وقت بزارم؟

میشه شما راهنمایی کنین و نظرتونو بگین

اگه قصد مهاجرت داری چینی اگه میخوای همین جا مستقل و موفق بشی خیاطی انشالله بعدا هم کارگاه خیاطی و تو ...

ممنون از نظرت

من قصد دارم هر دو رو یاد بگیرم اما نمیدونم اولم برم سراغ کدوم 

خودم میگم چون اگه خدا بخاد ۶ ماه دیگ فارغ‌التحصیل میشم زبان چینی رو حداقل یکم مسلط بشم بهتره ، شاید همین برای استخدامی‌ها یکمم که شده کمکم کنه

واقعا ذهنمو خسته کرده از بس بهش فکر کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظرتمن قصد دارم هر دو رو یاد بگیرم اما نمیدونم اولم برم سراغ کدوم خودم میگم چون اگه خدا بخا ...

نمی‌دونم والا🥲امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق بشی♥️