2777
2789
عنوان

دیگه تو خوابم آرامش ندارم

203 بازدید | 20 پست

تنها چیزی که آرومم میکرد خواب بود. الان چن وقته تو خواب مخصوصا صب زود خواب ترسناک میبینم جیغ میزنم. جوری که همه بیدار میشن. امروزم صب زود خواب دیدم .اونم چه خوابی. در یه اتاقو باز کردم شوهرمو با یه زن دیدم .زنه ترسناک بود شبیه جن بود بیشتر. انقد جیغ زدم که خودم بیدار شدم. هی خدا. کمکم کن. خدا ازش نگذره که زندگی رو بهم حروم کرد 😭

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جن عاشق شوهرت بودهتوخونتون حرز ابودجانه بزارسنگ حدید صینی اصل بخرهمراهت کن

ینی چی ؟؟

فک نکنم. از وقتی خیانت هاش رو شد بیشتر وقتا خواب بد میبینم میترسم.

تنها امیدم خواب بود. وقتی میخوابیدم همه چی رو فراموش میکردم. الان محتوای تمام خوابام شده خیانت شوهرم 

تو مشکلت چی بود

افسردگی بعد زایمان

خوب شدم

باز افسردگی گرفتم

خوابمم بد شد کابوس میدیدم تا صبح تو خواب هزار بار بیدار میشدم اصلا خوابم خوب نبود صبحها کسل بودم همیشه قرص خوردم خواب شبم خوب شد 

تو رو به جدت منو لایک نکن
افسردگی بعد زایمانخوب شدمباز افسردگی گرفتمخوابمم بد شد کابوس میدیدم تا صبح تو خواب هزار بار بیدار می ...

مشاور بهم گفته بود که اگه با این آدم بمونی مریضت میکنه و باید قرص بخوری. الان دارم به حرفاش میرسم 

فک کنم ۸صب

ببین خوابای قبل از اذان میگن درسته که البته اینم خیلی دقیق نیست.

خواب های بعد از اذان تا حدودای ۷ اینا هم خواب ها مربوط به ضمیر ناخودآگاه خودته 

خوابای بعد از اونم چرته ، احتمال دخالت از طریق تله پاتی و اینا هست

چون متاسفانه درگیرش شدم می دونم