2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکارو کردم بعضی وقتا بخاطر پی پی مجبورم پوشک‌ کنم !

همین که پوشک کنی کار رو خراب میکنه .کل زحماتت رو هدر میده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هم سن ک سالاش همه از پوشک گرفتن

دختر من سه سالگی پوشک گذاشت کنار 

تا وقتی خودش نخواد نمیشه عزیزم الکی خودتو عذاب نده بچه رو هم اذیت نکن بزار تا موقعش بشه کاری به حرف بقیه نداشته باش

(درخواست دوستی ندید لطفاً).  تیکر لاغریه                          (وزن فعلیم ۱۰۶ با قد ۱۶۳) یه روز تغییرش میدم و به هدفم میرسم ۱۰٫ اردیبهشت٫🤍
دختر من سه سالگی پوشک گذاشت کنار تا وقتی خودش نخواد نمیشه عزیزم الکی خودتو عذاب نده بچه رو هم اذیت ن ...

بقیه روانمو بهم میریزن انقد میگن نگرفتی از اون آدما نیستما اهمیت بدم اما دیگ میره تو مخم

بقیه روانمو بهم میریزن انقد میگن نگرفتی از اون آدما نیستما اهمیت بدم اما دیگ میره تو مخم

میدونم عزیزم منم مشکلو داشتم ولی وقتی به خودم اومدم که از فشار عصبی دخترمو میزدم گریه میکرد خودمم گریه میکردم 

چون بچه منو خواهر شوهرم همسنن اون 2سالگی گرفت بچشو و زخم زبونا موند واسه من

(درخواست دوستی ندید لطفاً).  تیکر لاغریه                          (وزن فعلیم ۱۰۶ با قد ۱۶۳) یه روز تغییرش میدم و به هدفم میرسم ۱۰٫ اردیبهشت٫🤍

هیچی چیز مهمتر از روان خودتو بچت نیست پس هرکی هرچی گفت یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه