2777
2789
عنوان

بنظرتون نامزدم خسیسه یا ن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من چند باری داخل تاپیک تون نظر دادم 

اگه واقعا سنت پایین بیست ایراد نداره اما اگه بالا بیستی اینقدر بچگانه رفتار می‌کنی حتما سنت عقلی ات کمه لطفاً جدی بگیرش در ادامه زندگی مشکل ساز 

زندگی ات آدامس دهن مردم نکن ببین خونه پدرت اگه امکانات خوبی داشتی و سطح زندگی ات بالا بوده حتما این مقدار کمه اما اگه همسرت نداره و این مقدار میده داستان چیز دیگه است 

عزیزم هر وقت فکر کردی شوهرت خسیسه یاد این بیفت ک بابای من با داشتن چندین تا خونه ماهی یه تمن میزنه ب ...

اخه نی نی سایتیا دودستن الان تاپیک میزدم نامزدم دست و دلبازع🤣نابودم میکردن

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

سلام من چند باری داخل تاپیک تون نظر دادم اگه واقعا سنت پایین بیست ایراد نداره اما اگه بالا بیستی این ...

ن 🥲پولداره 

خودش گفت ۷ تومن کمه!ولی برام همینو زد🤐

وقتی تعارف میزنه یعنی خسیس نیست عزیزم آدم خسیس به تورت نخورده که از زندگی سیرت کنه

🥲این پولو ک فرستاد

فقط بهش گفتم ممنون عشقم مرسی دستت دردنکنه زیاد فرستادی

ممنون قلبم

خوب بوده تشکرم؟یا کم بود🤣

نه خسیس نیست کسی که خسیس باشه برای خودش هم به درستی خرج نمیکنه چ برسه کس‌ دیگ حتی نامزدش

برا خودش لباس و اینا زیاد نمیگیره مگ سال ب سال

🥲این پولو ک فرستادفقط بهش گفتم ممنون عشقم مرسی دستت دردنکنه زیاد فرستادیممنون قلبمخوب بوده تشکرم؟یا ...

عزیزم عشقتون پایدار خوب  بود ،دختر خوب در مورد همسرت کارها و عمل های همسرت رو در مورد خودش ملاک قرار بده ن حرف های دیگران 🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️