2777
2789
یه کیک خیلی اسون هم بگینفقط اسون باشه با مواد ساده و کمحتما باید فر یا توستر باشه؟ رو گاز نمیشه؟

۴عدد تخم مرغ 

یک پیمانه شکر

دوپیمانه ارد

نصف پیمانه شیر یا ماست

نصف پیمانه روغن پخت و پز

یک قاشق سرخالی پکینگ پودر

اول سفیده و زرده رو جدا کن بعد سفیده رو با دوقاشق شکر بزن تا کف کنه بعد زرده رو بزن با شکر و کمی وانیل بعدم روغن و شیر رو به زرده اضافه کن بعد ارد الک کن با پکینگ پودر به مواد زرده اضافه کن بعد سفیده رو بریز 

عزیزم شما کیک زیاد پختی کیکهای من بیشتر اوقات پف نمیکنه با اینکه بکینک پودر میریزم میدونی چرا؟

عزیزم حتما باید بکینگ پودرت تازه باشه

زیادم نریز زیادش خودش باعث پف نکردنه ب اندازه دستورت بریز

حتما فرت از قبل داغ شده باشه

بکینگ پور خیلی نباید هم بخوره با ارد الکش کن رو مواد 

در فرم ۲۰ دریقه او اصن باز نکن 

و حتما اولش سفیده تخم مرغ و خیلی خوب چند دیقه با همزن بزن قشنگ پف کنه بعد زرده و شکرو بهش اضافه کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه کیک و شیرینام خراب میشه خوشبحالت ک بلدیانقد دوس دارم بلد باشم برا اهل خونه بپزم

تو نت کلی فیلم با دستورهای مختلف هست تا یاد بگیری کم کم درست کن مثلا یه کیک معمولی رو دو سه بار با دستور های مختلف درست کن ببین کدوم راحت تر و بهتر و خوشمزه تره

دستور ها گاهی خیلی متفاوته

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

۴عدد تخم مرغ یک پیمانه شکردوپیمانه اردنصف پیمانه شیر یا ماستنصف پیمانه روغن پخت و پزیک قاشق سرخالی پ ...

بکینگ پودر فقط برا پف کرئنه؟

اضافه نشه مشکلی داره؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بکینگ پودر فقط برا پف کرئنه؟اضافه نشه مشکلی داره؟

من همه مدل کیکی پختم از آموزش‌های اینستا واقعا خوب هم شدن مثل کیک خیس یا پای سیب ، کیک هویج ، کیک شیفون برای خامه کشی ، کیک سیب کاراملی ، کیک زبرا، کیک پرتقال با کلی دونات و شیرینی‌های دیگه اینستا واقعا خوبه درست کن چندبار یاد میگیری