2777
2789

خانم هاییکه روابط متعدد خارج از چارچوب دارن من بهشون کار ندارم هر چه قدرم پول در میارن و به خودشون میرسن و زندگی خوبی دارن ولی تا یه وقتی 

که اوناهم به زندگی من کار نداشته باشن 

یه مستاجر مجرد اومده طبقه رو به رویی ما 

یه خانم مجرد 

من مهمونی میداد میگفتم صداش مزاحم خواب شبانه ما نشه مشکلی ندارم 

هرکیم میبرد و می‌آورد اصلا به من ربطی نداشت 

تا حالا به بارم بهش بد نگاه نکردم و یه بارم نصیحتش نکردم

امروز صبح دیدم نشستم تو حیاط ساختمون رو تاب با دوتا از دخترای دبیرستانی و راهنمایی  همسایه پایینی 

و داره سبک زندگیشو با خنده تعریف میکنه 

این دختراهم با ذوق نشستن گوش میدن که وای چه گوشی قشنگی برات خریده اون یکی 

یه لباس قشنگی خریده و اونم میگه آره بیاین خونم بهتون نشون بدم چه مبلایی خریدم و آینه قدی سفارش دادم چه عکسایی توش میگیرم 

الان پشیمونم چرا از روز اول بهش گیر ندادم و به صاحب خونه چیزی نگفتم 

هرجور زندگی‌میکنی واسه خودت بکن چرا تبلیغ میکنی 

اسغال کثافت داره با زندگی وواینده بچه های مردم‌بازی میکنه ،حتما به صاحبخونه یا پدر و مادر اون بچه ها اطلاع بده حتی شده بصورت ناشناس ،خواهش میکنم بی تفاوت رد نشو از کنار این مسئله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فکر میکنه ک بهترین زندگی رو داره و رواجش میده

متاسفانه اصلا خوب نیست

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اتفاقا باید مهم باشه برات،رنگ و وارنگ مرد میارند خونه که معلوم نیست کی هستند چی هستند دزدن،قاتلند و...

یعنی چی مهم نیست ،بعدم برکت خونت رو می‌برند با این کثافت کاریهاشون

شک نکن اونایی که روشنفکربازی در میارن و به من چه به تو چه راه میندازن، دارن راه رو برای خراب بازی ها ...

دقیقا،بعضیا باتفکرمثلا امروزی بودن و فلان، میان هرکاری رو انجام میدن و به نوعی خودشونو گول میزنن، وگ نه باکلاسی و امروزی بودن اصلا این مدلی نیس.

هرگِردی،گردونیس...

گلم این که به دخترای جوون داره تبلیغ می کنه قسمتی از کارش هست و داره طرح دوستی می ریزه. که اون ها رو وارد کار کنه مردهایی که باهاشون دوست میشه ازش می خوان. این دخترها رو چیز خور می کنند. به این خانم ها می گن خاله. یعنی خانم هایی که دخترهای جوان رو از راه به در می کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
به شما ربطی نداره ، اون دو تا دختر پدر و مادر دارند بی کس و کار نیستند که چشم هاشون رو باز کنند دختر ...

حیاط خونه منم هست ساختمون محل زندگی هممونه 

صدای آه و ناله هاشون شب تو  خونه ما میاد چون همسایه بغلیه 

منم فردا میخوام بچه دار شم همچین محیطی نمیخوام بچه ام توش بزرگ شه