2777
2789

دیشب یه حرفی زد شوهرم و یه حرکتی زد که باعث شد من برم تو فکر اون خانمی که قرار بود قبل از من باهاش ازدواج کنه و دلخور شدم ولی خب خوپش میگه اصلا یادم نبود واین حزفا

منم چون عصبی شدم اومدم لجبازی کنم باهاش حرصشو دربیارم برگشت گفت من ادم اجتماعی هستم کلا مثلا دقت کنی چه با خانم چه اقا یه مدل صحبت میکنم با احترام ولی خنده رو و..  فلان منم گفتم ولی من همیشه از این مردا خوشم میومد که با خانما خیلی سنگین برخورد میکنن باخنده گفتم البته که بفهمه دارم لجبازی میکنم ولی شوهرم ناراحت شد 

کلی ازش معدرت خواهی کردما ولی خب انگار خیلی بهش برخورده اما من واقعا از ته دل نگفتم

حالا چیکار کنم از دلش دربیاد؟ 🥲🥲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نیاز نبود عذر خواهی کنی تو خواسته ها و انتظاراتت رو بیان کردی کار بدی نکردی که

ممیدونی واقعیت اینه که اونقدر هم خواسته و انتظارم نیست صرفا داشتم لجشو درمیاوردم چون من واقعا خوشحالم همسرم این جوریه چون من خودم یه ادم به شدت درون گرام و اگه اونم اینجوری باشه رسما نمیتونیم خیلی خوب ارتباط بگیریم با بقیه

ولی ناراحت شد

ممیدونی واقعیت اینه که اونقدر هم خواسته و انتظارم نیست صرفا داشتم لجشو درمیاوردم چون من واقعا خوشحال ...

چند وقته ازدواج کردید 

تا دو سه سال تا اخلاقاتون دستتون بیاد برای هر چرت و پرتی ناراحت میشید شل کن و بی اهمیت باش

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولش کن بذار قهر کنه😅خوب گفتی منم از مرد لاسو بدم میا

حالا بنده خدا لاسو نیست 😂ولی کلا با خانما هم رسمی ولی بگو بخند داره

برگشت گفت دوستم میگفت تو جلو خانمتم اینجوری با خانما حرف میزنی من گفتم بهش اره خانمم میدونه من مدلم همینه هیچ منظوری ندارم بعد دوستم گبت اره جون خودت اون موقع مطمئن بودم ولی الان با این حرفت شک کردم به حرف زدم من که به خودم افتخار میکنم چون دلیلی نمیبینم بخوام واسه یه نفر برم تو قیافه و.. 

منم دیگه این حرفو زد سکوت کردم گفتم بذار به خودش افتخار کنه اصلا گرفتم خوابیدم

چند وقته ازدواج کردید تا دو سه سال تا اخلاقاتون دستتون بیاد برای هر چرت و پرتی ناراحت میشید شل کن و ...

یه ساله ازدواج کردیم ولی چهار سالیه باهمیم

اره واقعا🥲مخصوصا شوهرم خیلی رو حرف و حرکات من حساسه من کلافه شدم

اشتباه ما خانوما اینه وقتی از یه چیزی ناراحتیم میایم سر یه موضوع دیگه ناراحتیمونو بروز میدیم

خوب اون شوهر طفلی از کجا بدونه رفتار ما از سر چه چیزیه!

شما همون اول که سر ماجرای خانوم قبلبی که قرار بود همسرت باهاش ازدواج کنه باید ناراحتیتو ابراز میکردی که حرفشو پبش کشید و همونجا واضح میگفتی که چه حس بدی پیدا کردی و قضیه رو تمومش میکردی

نه اینکه بیای یه جای دیگه خودتو خالی کنی

رفتارت اشتباه بوده مسلما

الانم بهتره تا دوباره کار به جاهای دیگه نکشیده بری بگی ناراحتیت اول از یه جای دیگه بوده و به همین خاطر اینجوری گفتی و حرفت جدی نبوده

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
حالا بنده خدا لاسو نیست 😂ولی کلا با خانما هم رسمی ولی بگو بخند دارهبرگشت گفت دوستم میگفت تو جلو خان ...

نمیدونم نمیتونم نسبت ب مردایی ک با زنا بگو بخند دارن حس خوبی داشته باشم چون معمولا مردا تمایلاتشون ب مو بنده 

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
اشتباه ما خانوما اینه وقتی از یه چیزی ناراحتیم میایم سر یه موضوع دیگه ناراحتیمونو بروز میدیمخوب اون ...

همون دیشب بهش گفتم که ناراحتیم از اونجا بود حرفم از سز لجیازی بود باهات و حرصم گرفتولی همچنان قهر و ناراحته 

اوهوم🥲منم واقعا فکر نمیکردم انقدز ناراحت بشه از این حرف که چون کاملا مشخص بود دارم لجشو درمیارم

برای خودته که مشخصه

برای مردا این برخورد ما زنها اصلنم مشخص و واضح نیس

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...