2777
2789

داییم چند ماهه طلاق گرفته ما هم قسط داریم کمتر رفت و آمد میکنیم 

بعد یهو گفت اگه پول ندارید طلاهاتو بفروش منو دعوت کن ، بعد طلاقم باید برام مهمونی می‌گرفتین😐چرت و پرت به مامانم گفت 

مامانمم طلا هاشو درآورد کلا ،ازون موقع همه زندایی های دیگه ام پرسیدن فروختی طلاهاتو؟مامانم گفت آره  رفتارشون باهامون صد درجه تغییر کرده و همش شومیز کوتاه می‌پوشن النگو و دستبند هاشونو که طلاعه میدن بیرون 

دیگه بد رفتاری نمیکنن که مارو بالاتر از خودشون بدونن بیشتر کلاس میزار اینا عادیه؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه مادرت عاقله دراورد گفته فروخته، اینا فامیل نیستند دشمن خونگی اند

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دور و برتون پر عقده ایه :/

یادم رفت بگم یه سری نشسته بودیم گفتن علنا که ما به زندگی شما حسرت میخورریم

خالم چند وقت پیش رفته بود پیش دعا نویس ، انکار براخالم و ما طلسم گرفتن🥴

بگو مگه از المپیاد برگشتی برات مهمونی بدیم زنتو طلاق دادی دیگه

اره والا 

زنش سرش رو کلاه گذاشته داره رو دیگران عقده گشایی میکنه

منم همینطور اینو یادم رفت بگم یه سری نشسته بودیم گفتن علنا که ما به زندگی شما حسرت میخورریم

به جای مامانت بودم میرفتم طلاها را عوض میکردم مینداختم میگفتن منم میگفتم آره دیگه چون فروختم الان دوباره برام خریدن تا سکتهههههه کنن😅😜

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

باز خوبه مادرت عاقله دراورد گفته فروخته، اینا فامیل نیستند دشمن خونگی اند

یادم رفت بگم یه سری نشسته بودیم گفتن علنا که ما به زندگی شما حسرت میخورریم و گفتن که راضی به پیشرفت کسی نیستیم 

مثلاً میخواستن بگن ما خیلی رک هستیم 

خلاصه بگم حتی مامان بزرگمم حسودی می‌کنه😔

من یبار کوچیک بودم مامان برای تولدم انگشتر گرفت (طلا بود چون من به بدل حساسیت دارم )از در نیومدم داخل دختر داییم دوید اومد دستم رو گرفت پرسید طلاست؟تا گفتم آره یهو دستمو با ضرب ول کرد رفت پیش مامانش 

از فامیل و اطرافیان شانس نیاوردیم😔

به جای مامانت بودم میرفتم طلاها را عوض میکردم مینداختم میگفتن منم میگفتم آره دیگه چون فروختم الان دو ...

اره میخواد بره طلا بخره ولی هنوز نمی‌دونیم بندازه یا نه 

چون چشمشون هم شور هست 

اره میخواد بره طلا بخره ولی هنوز نمی‌دونیم بندازه یا نه چون چشمشون هم شور هست

به چشم اعتقادی ندارم ولی با این فامیلای داغون جلو چشم اونا چراغ خاموش برین جلو، هیچی از زندگیتون بهشون بروز ندین، رفت و آمد هم به حداقل ممکن برسونین سالی یک بار هم زیاده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به چشم اعتقادی ندارم ولی با این فامیلای داغون جلو چشم اونا چراغ خاموش برین جلو، هیچی از زندگیتون بهش ...

ما اصلا باهاشون رقت و آمد نداریم فقط خونه مامان بزرگم میبینمشون