2777
2789

غیر از پول و قیافه و شغل و موقعیت، خیلی چیزا هست که باید بهش توجه کنید 

اولین مورد درونگرا و برون گرا بودنه... 

من میانگرام اما همسرم درون گرا و این موضوع باعث شده اصلا ارتباطم با دنیای بیرون صفر بشه... 

این مرد هیچ دوستی نداره، جز خواهر برادرش با کسی رابطه نداره و به همین علت منم ایزوله کرده، موافق نیست منم دوستی داشته باشم یا با کسی حتی اشناهای دور رفت و امد کنم... 

این مرد اگه سروپای منو طلا بگیره جز افسردگی چیزی برام نداشته

اهل سفر نیست، هیچ شوقی برای داشتن تجربه های جدید نداره، هیچ شوقی تو وجودش نیست، شیش ساله دارم میگم دوست دارم یه روز گل بخری برام بیای خونه.... اما این مرد حتی یکبارم این کارو نکرده... حتی وقتی زایمان کردم😑 برام گل نگرفت..  فقط چون منطقی و هیچ ذوقی نداره! به نظرش کارای احساسی مسخره میاد🤦‍♀️ پس با مردی ازدواج کنید که ذوق و شوق داره تو وجودش و با ظاهر جوان دل یه پیرمرد تو سینش نیست

ادامه داره... 👇🏻

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مردی ازدواج کنید که باهاتون حرف مشترک برای گفتن داره، نه اینکه حرفاتون همیشه به بحث و سو تفاهم ختم بشه و هیچوقت هم دیگه رو درک نکنید... 

مردی که شما و حرف شما رو درک نکنه و همیشه رو حرف خودش وایسه، انرژی شما رو پودر میکنه... 

انقد که بعد چند سال گیج می شید که چی واقعا تو این زندگی کمه! 

و اون چیزی که کمه، کمبود درک شدنه 

قبل ازدواج زیاد با طرف مقابلتون حرف بزنید خیلی چیزا از این موضوع دست گیرتون میشه

و اگه حس کردین همو درک نمی کنید حتی اگه خواستگارتون دکتر جراح خارج نشینم بود، جواب منفی بدین👇🏻

اکه پول داره خودت برای خودت انجام بده عزیزم پول از همش مهمتره

عزیزم پول مهم نیست اینجا اون حسی که توی اون کار هست مهمه الان این خانم منظورش رو کامل گفت براش خرید طلا و گل فرق نداره میگه احساس نداره اون اهمیت دادن مهمه اون حس ارزش قائل شدن

اگر طلا هم بخره از سر ذوق و شوق و دوست داشتن نیست از سر سود و منفعت هست

با مردی ازدواج کنید که اگه لطفی به شما میکنه دیگه سر شما منت نذاره... 

و با لطفاش شما رو تهدید نکنه

شوهر من با وامی که من گرفتم تونست ماشین بخره، اما همیشه اخر هفته ها برای بردن من خونه ی مامانم سرم منت میذاره و البته گاهی تهدید میکنه که دلم نمی خواد ببرمت این هفته... 

اینجور مردا واقعا تو این مواقع حال بهم زن ترینن👇🏻

عزیزم پول مهم نیست اینجا اون حسی که توی اون کار هست مهمه الان این خانم منظورش رو کامل گفت براش خرید ...

از سر هر چی باشه ک طلا داره و میتونه استفاده کنه خیلیا این اپشنا رو ندارن پول هم ندارن در هر صورت میگم خودش باید ب فکر خودش باشه تا کی میخاد بشینه بگه برام گل نمیخره برای خودت بخر تا چشمش باز شه شاید روش اثر گذاشت 

به نظرم اول مجردا باید خودشون رو بشناسند و ببینند چیا براشون مهمه حد و مرزها رو در بیارن بعد در جلسات خواستگاری بپرسند. همه مثل هم نیستند مثلاً همین جریان گل رو من خودم دوست نداشتم همسرم گل بگیره نه اینکه از گل بدم بیاد ، خشک شدن بعدش رو دوست ندارم لذا اولین باری که برام گل گرفت حدود بیست سال پیش تشکر کردم ولی گفتم دیگه گل نگیر دوست ندارم. تا آخرین باری که گل گرفتم سال پیش مسببش پسرم بود که خبر نداشت من گل دوست ندارم.

قبل ازدواج باید مشاوره برین و کلی بررسی کنید صحبت یک عمر زندگیه.

با مردی ازدواج کنید که شما و بچه هاتون الویتش باشین نه شغلش! 

شوهر من یه مهندسه که حتی روزای تعطیلم از خانوادش میزنه که بره کارخونه.... 

کاش انقد که به کارش اهمیت میداد برای خانوادشم اهمیت قائل بود... 

گاهی فکر می کنم با مردی که ۱۲ ساعت در روز نیست و شبام خسته و اش و لاش فقط میاد که بخوابه، اصلا چرا ازدواج کردم

خونه بابام میموندمم حداقل خرجمو میداد و قرار نبود به یه دیوار بتنی سرد بی احساس وفادار بمونم چون صرفا زن نجیبیم👇🏻

خلاصه که اخلاق، روحیات، رفتار خیلی مهمتر از ظواهر و مادیاتن تو زندگی، یادتون نره