2777
2789
عنوان

میخوام مهریه ام رو بگیرم

104 بازدید | 4 پست

موقع نداری باهاش ساختم و هر چی میشد میگفت ما به همه چی میرسیم و از این چرت و پرت ها...الان که کمی پول دستش اومده هرچنددددد وام و قرض و قوله..که موقع قسط دادنش میخواد بناله الان دنبال ماشین و موتور مورد علاقه شه..به ما که میرسه، به کلاس شنا بچه که میرسه ندارم و آه و ناله چرا چون برا خواسته ها و آرزوهای خودش تلاش میکنه..متنفررررررررم از این مردها که حرمت زن و زندگی که هیچ حرمت خودشون رو هم نگه نمیدارن یه عقده ای که فقط ازت سواستفاده کرده..بخاطر بچه هام نمیخوام طلاق بگیرم ولی میخوام مهریه ام رو بگیرم سالی یکی دوتا سکه..کسی هست مهریه اش رو گرفته باشه..

عزیزم چجور میخوای مهریه بگیری ولی جدا نشی مهریه اتو که بزاری اجرا اون خونه رو برات میکنه جهنم

نمیخوام اجرا بذارم ..با زبون خوش، حقمِ همونطور که چیزها و کارهایی که وظیفه من نبود مجبورم کرد‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون خوش ک فکر نکنم بده بهت، بری بزاری اجرا هم ک دیگه کینه بدل میگیره و میشید دشمن هم.. اگر راضی میشه با زبون نرمش کن بگو اینهمه زحمت کشیدم با نداریت ساختم سالی ۸۰ میلیون بهم بده بعنوان مهریه ام