2777
2789

من اگر از استرس بالا بیارم تو فرجه ها نمیتونم درس بخونم 🥲 حتما دو شب مونده به هر امتحانی یا شب امتحان میخونم و خب پاس میشم همیشه ولیییی این ترم باید معدلم بیاد بالا مجبورم چیکار کنم ۴ روز دیگ شروع میشه امتخانا و من هیچی نخوندم هیچی 

گناه بزرگ منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شب امتحانی که هیچ روز امتحانیم 🫡😐

صبح روز امتحان بیدار میشم سه چهار ساعت قبلش میخونم 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

من میذارم واسه اخرا 

آخرشم شب امتحانی نمیشه خوند 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من میذارم واسه اخرا آخرشم شب امتحانی نمیشه خوند

آخرای فرجه ؟ من اگر تو فرجه بخونم دیگ نمیتونم همون مطلب رو شب امتحان بخونم انگار چندشم میشه 😂

گناه بزرگ منی

آخرای فرجه ؟ من اگر تو فرجه بخونم دیگ نمیتونم همون مطلب رو شب امتحان بخونم انگار چندشم میشه 😂

نه میدونی هی استرس میگیرم تنبلی میکنم نمیخونم میذارم واسه اخرا 

بعدش که به اخرا میرسم استرس به اضافه حجم زیاد درس نمی‌ذاره بازم بخونم و می‌ره ترم بعد 😂😂

البته بسته به رشته هم داره رشته ما اصلا شب امتحانی نیست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه میدونی هی استرس میگیرم تنبلی میکنم نمیخونم میذارم واسه اخرا بعدش که به اخرا میرسم استرس به اضافه ...

رشته ما هم نیست واقعا ولی نمیتونم بخونم 

گناه بزرگ منی