2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت اگه بد غذاس بگمت خوب نميشه من پسرم از بچگي غذارو تو دهنش نگه ميداشت الانم همينه هزار بار ميگم و ...

عزیزمه ازاول شروع کمکی میکس خورده هرباراقدام کردم له کنم عوق زد الانم دیگه میکس وهم نمیخوره  انگشتی میذاره تودهنش یاعوق میزنه یاتف میکنه درمونده شدم😭😭

ازاول کمکی اونطوربودیاتازگیااون شکلی شده بچت؟

تقریبا از هفت الی هشت ماهگی

فقط و فقط شیر میخوره و شاید بععععضی اوقات اب خورشت توی شیشه بخوره ولی معمولا همه رو بجز شیر تف میکنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
تقریبا از هفت الی هشت ماهگیفقط و فقط شیر میخوره و شاید بععععضی اوقات اب خورشت توی شیشه بخوره ولی معم ...

عزیزم خداکمکمون کنه خیلی داغونم مشکله دیگه بچه غذانخوره

من خیلی تحقیق کردم الان یه ماهه درگیرم بلع درمانی مثل اینکه جواب میده بایدببریمشون فک ضعیف زبون تحریک پذیریاهمون بیش حسی وبلع ضعیف اونم غذای جامدقورت ندادن بلعشون ضعیف شده تاپیک زدم اگه کسی برده بودبلع درمونی بیاد وراهنماییمون کنه که متاسفانه کسی نیومد

عزیزم خداکمکمون کنه خیلی داغونم مشکله دیگه بچه غذانخورهمن خیلی تحقیق کردم الان یه ماهه درگیرم بلع در ...

اتفاقا من بعد از تاپیکت ب همسرم گفتم مشکل بچه ی ما مثل این تاپیکه

ولی همسرم میگه بچس بزرگ بشه خوب میشه

نگرانم نمیدونم چی کنم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اتفاقا من بعد از تاپیکت ب همسرم گفتم مشکل بچه ی ما مثل این تاپیکهولی همسرم میگه بچس بزرگ بشه خوب میش ...

همسرمنم همونومیگه ولی تاخوبشن ۳یا۴ساله بشن همین بتونن غذابخورن بااین وضعیتی که دارن