2777
2789

فردا انشاالله میایم مشهد کدوم مسافر خونه یا هتل قیمتاش مناسب تره و کجاها برای گشتن مناسبه بجز چالیدره 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

هر جا هتل میری نزدیک حرم هتل نگیر که فکر کنم اونجا هم الآن پره اما به هر حال، هتل‌های نزدیک حرم خیلی بیشتر از نرخ معمول میگیرن

اصلا الآن جا هست که میخواید برید؟

ویران‌گر اعظم هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ذوق دارم بعد چندین سال تو متاهلی اولین باره دارم مشهد فقط برای اسکان استرس دارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
مشهدیا انقد کثیفن که نه میشه یه غذای درست حسابی خورد همشون کثیفن نه سوعیت هاشون تمیزه خودشونم کلا کث ...

الآن این چه حرف بیشعورانه‌ای بود که شما زدید؟؟؟

ویران‌گر اعظم هستم!

سلام اخلمد ، کلات نادر ، طرقبه ، شاندیز ، دهکده برفی، پارک ملت ، پارک وکیل آباد....

بنظرم مناسب هر کسی بنا به شرایط مالی معنی میشه تو جاباما خیلی راحت میتونی رنج قیمت مد نظر تو پیدا کنی 

مشهدیا انقد کثیفن که نه میشه یه غذای درست حسابی خورد همشون کثیفن نه سوعیت هاشون تمیزه خودشونم کلا کث ...

کافر همه را به کیش خود پندارد

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

هر جا هتل میری نزدیک حرم هتل نگیر که فکر کنم اونجا هم الآن پره اما به هر حال، هتل‌های نزدیک حرم خیلی ...

اره الان شلوغه و فقط این چند روز ب شوهرم مرخصی دادن 

و نمیدونم برا اسکان کجا بریم 

عه منم ابان میخوام برم مشهد نمیدونم کدوم هتل برم تا رنج شبی 2 3 تومن نفری اگر هتل سه ستاره خوب سراغ دارید لطفا بگید

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام اخلمد ، کلات نادر ، طرقبه ، شاندیز ، دهکده برفی، پارک ملت ، پارک وکیل آباد....بنظرم مناسب هر کس ...

خب هتل کجا؟؟؟

من مشهدی نیستم سال ها ساکن مشهدم 

معلومه پول که برای تفریح خرج کردی زیاد نبوده که به گفته خودت تو آشغال دونی غذا خوردی عزیزم این بار بیا مهمون من ببرم جایی بفهمی غذا خوب یعنی چی 

وا من بارها اومدم خیلی تمیز ان بشدت زیادتنها ایرادی که میتونم بگیرم از مشهد  فقط یکم تو بعضی بازار ها فروشنده ها بدرفتاری میکنن

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖