2777
2789
عنوان

چند روز نداشتن رابطه جنسی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 91 پست

من ۴ ۵ ساله ندارم. مثل دختر خونه زندگی میکنم. مریض و معتاد بود. الان ترک کرده ولی دیگه تواناییشو نداره. خستم نه فقط برا اینکه رابطه نداریم . از اینکه همه چی خوب باشه برا بچم . دیگه نمیکشم. دلم میخواست ازش جدا می شدم. دلم فقط فقط برا پسرم شور میزنه‌ .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو خستگی کیفیت وتایم رابطه به شدت پایین میاد  وارزش نداره

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اصلا مستقیم نگو دلت میخواد که هیچوقت من هر وقت دلم میخواد یه لباس باز میپوشم ی عطر خوشبو حالا آرایش ...

آدما با هم فرق میکنن عزیزدلم . منم اینارو انحام دادم ولی وقتی پس میزنه تو دیگ بار بعدی ذوق و شوق انجام دادن همینارو هم نداری 

یا حضرت رقیه 💞
من ۴ ۵ ساله ندارم. مثل دختر خونه زندگی میکنم. مریض و معتاد بود. الان ترک کرده ولی دیگه تواناییشو ندا ...

خواهری خدا به دلت صبر بده درخواست دادم لطفا تایید کن کارتون دارم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

آدما با هم فرق میکنن عزیزدلم . منم اینارو انحام دادم ولی وقتی پس میزنه تو دیگ بار بعدی ذوق و شوق انج ...

میشه خصوصی حرف بزنیم

به خاطر خستگیه. بابت پیش‌قدم شدنت هم حس بدی نداشته باش. به خودت این حق روبده که پیش‌قدم شی و در عین حال به اون این حق رو بده که گاهی نخواد. نمی‌خوای که وقتی حوصله نداره به زور و از ترس ناراحت شدنت باهات رابطه داشته باشه؟ پس محیط امنی فراهم کن. 

یه موقع که حس می‌کنی زیاد خسته نیست و حوصله داره پیش‌قدم شو. 

اسی هیچ‌قت مستقیم بهش نگو نیاز دارم مردها اینجوری برعکس میشن 

همیشه تو زندگیت  عمل کن 

مثلا برو بخواب کنارش و با شیطنت تحریکش کن یکم بخواب دوباره شیطونی کن هی اینکارو کن خودش بقیه ماجرا رو میره

از همه بدتر این که شوهرم دو روعهاونقدر خودشو مظلوم جلوه میدهمیریم مهمونی مثل پروانه دورم میچرخه برام ...

باز خوبه جلو بقیه هواتو داره 

انشاالله مشکلت حل شه برات دعا میکنم