2777
2789
عنوان

زندگی تو خوابگاه چطوریه❓

154 بازدید | 20 پست

راسته میگن هرجا بری ورود خروجو به والدین اطلاع میدن؟ یه کاربری گفته بود 

چجوریه درکل 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

فک نکنم بیکار باشن همش ورود خروج گزارش بدن اما اگه تا اون تایمی ک گفتن باید خوابگاه باشی و تو نری اون شب خوابگاه اونا وظیفشونه به خانواده گزارش بدن ک البته بعضیا میدن بعضیا کوتاهی میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل تحمله

دنبال تک نفره ام اتاق 

نمیتونم با کسی شریک شم

در کل اینو راسته اطلاع میدن؟ میخواستم پاره وقت کار گیربیارم 

شهردیگه میرم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

فک نکنم بیکار باشن همش ورود خروج گزارش بدن اما اگه تا اون تایمی ک گفتن باید خوابگاه باشی و تو نری او ...

اها ازین لحاظه؟ تایمش ک اوکیه  

بعد چجوری تجربه داشتی 

ورودش نهایت ساعت داشت زمان ما الان رو نمیدونم

و اینکه زمان قبل از ما به خانواده اطلاع میدادن و زمان ما نبود و الان که طبیعتا اصلا نیست 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

کلا خوابگاه دانشجویی دختر قوانین خاص خودشو داره گلم.من خودم بودم

چجوری بود میشه خلاصه بگی قوانین مثل چی 

بجز ورود خروج ساعتی

بری بر نگردی خبر میدن

فقط درین صورته درسته؟ سرساعت برمیگردم مشکلی نیس

ولی ترسیدم هی بخوان گزارش بدن تا کی بیرونم