2777
2789
عنوان

پیامم به همسرم

660 بازدید | 14 پست

دیروز بقدری از کارای مادرشوهرم عصبی بودم که همه رو برا شوهرم نوشتم البته اونم طرفداری منو کرد.ولی دیشب گفت عین همون مسج من رو فرستاده به باباش که اونم حقو به من داده.الان نمیدونم کارم درست بوده یا نه.از طرفی نمیخواستم‌رومون تو روی هم باز شه چون تا حالا چیزی نگفته بودم و از طرف دیگه میگم به هر حال باید به طریقی میفهمیدن کاراشون آزار دهنده اس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتن بت؟

فعلا چیزی نگفتن خودشون من فقط با شوهرم حرف زدم. آدمای بدی نیستن ولی مادر شوهرم خیلی از کاراش عمدیه و میخواد حرص منو دراره.منم همیشه بی اهمیت بودم ولی الان دست خودم نیس خیلی اذیت میشم دیگه نتونستم ساکت باشم

فعلا چیزی نگفتن خودشون من فقط با شوهرم حرف زدم. آدمای بدی نیستن ولی مادر شوهرم خیلی از کاراش عمدیه و ...

برو خدارو شكر كن هم همسرت هم پدرشون حق و بهت دادن و كلا قبولت دارن و حاضرن حتي به ظاهر شده وقتي حق باهات حق و بهت بدن خيلييييا اينكارو نيمكنن خيليا 

قدرشناسشون باش چون واقعا قدرشناسي داره 

همينكه حاضر شدن پشت سر همسر و مادرشون حرف بزني خيليه ها و اشتباه مادرشون و همسرشون و علنا عنوان كني