2777
2789

همه می‌دونند که من سالهاست قند و شکر و تمام محصولات کارخانه ای و سنتی که قند و شکر داره حذف کردم به جز این بزرگوار🍩🍩🍩🍩 که اعتیاد شدیدی بهش دارم

امسال تابستون ، بعد از جنگ ، چند روز پشت سر هم بستنی خوردم و بعد هم مسافرت رفتم و اونجا هم کیک و چیز کیک!!!!!

(ولی تو اون مدت دونات نخوردم)

ولی دیدم داره از دستم در میره و ممکنه دوباره اعتیاد پیدا کنم به قند و شکر! و دیگه حذفش کردم

تا امرووووووز صبح که دیدم واااااقعا باید یه دونات دقیقا شکل این 🍩 داشته باشم 

و رفتیم یه دونه خریدیم

دقیقا همین شکلی بود ولی تازه نبود 

به هر حال ولعِ دونات تموم شد و رفت تا چند ماه بعد 🤪🤪🤪

خدایا همه دونات های دنیا رو از جلوی چشمای من دور کن😍🍩🍩🍩🍩🍩

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۳ روزه دارم کیک تولدی ک خودم درست کردم رو میخورم عذاب وجدان دارم بعد ۱۱ کیلو لاغری

نخووووووووووورررررررررررررر

من خدا رو شکر کیک زود دلمو میزنه ولی این بیشعور 🍩 نه

به قول اصفهانیا میگن: خوردن مردن ندارِد ، اِز نخوردنِس که آدِم میمیرِد .

نترس بخور . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منی که همین دونات رو تو خونه با همین شکل درست میکنم داغ داغ میزنم تو شکلات میخورم🤪

خدایا این کاربره دونات درست کن رو هم از من دور نگه دار ، منو وسوسه می‌کنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم ۳ روزه دارم کیک تولدی ک خودم درست کردم رو میخورم عذاب وجدان دارم بعد ۱۱ کیلو لاغری

من بایه قاشق ده کیلواضافه میشم ولی اگه برارژیم یکسال تمام هیچی هیچی نخورم شایدیک کیلوکم کنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

این بدهههههه😂😂🛌🏻 من نمیدونم این تو ایموجی های اخیرم چه می‌کنه😑😂

وقتشه بری بخوابی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باز این بهتره از 🍩